PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosanda İkinciel Piyasası
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="sgurakar" data-source="post: 77142" data-attributes="member: 2523"><p><strong>Ynt: Tümosanda İkinciel Piyasası</strong></p><p></p><p>Yorumlara teşekkürler </p><p>Piyasayı sürekli takip ediyorum galiba 82-80 yada 85-80 alacam 0 ları 55 bin ytl ile 60 bin ytl civarında ama 85-80 dtk yı 50 binlere veren bayiler varmıs.Bide piyasası belli sıfırını almak cokda akıllıca değil.Bunu neden söyledim 82-80 dtk modellerini daha 500 saatte adamlar 35 istiyo pazarlıkla 30 a kadar düşer belki daha fazla.Artık bi hesap edin 55 bin ytl ye motoru alacaksın .Allah başa işvermesin ama satmak zorunda kalırsan galeri sana 30 bin ytl vermez.</p><p> Bide şu kriz ortamı uzun sürerse (temennimiz olmamasıdır) piyasa dahada düşecektir yani biraz beklemek en iyisi</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sgurakar, post: 77142, member: 2523"] [b]Ynt: Tümosanda İkinciel Piyasası[/b] Yorumlara teşekkürler Piyasayı sürekli takip ediyorum galiba 82-80 yada 85-80 alacam 0 ları 55 bin ytl ile 60 bin ytl civarında ama 85-80 dtk yı 50 binlere veren bayiler varmıs.Bide piyasası belli sıfırını almak cokda akıllıca değil.Bunu neden söyledim 82-80 dtk modellerini daha 500 saatte adamlar 35 istiyo pazarlıkla 30 a kadar düşer belki daha fazla.Artık bi hesap edin 55 bin ytl ye motoru alacaksın .Allah başa işvermesin ama satmak zorunda kalırsan galeri sana 30 bin ytl vermez. Bide şu kriz ortamı uzun sürerse (temennimiz olmamasıdır) piyasa dahada düşecektir yani biraz beklemek en iyisi [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosanda İkinciel Piyasası
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt