PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tümosandan Büyük Yenilikler
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hayalimjd" data-source="post: 1406329" data-attributes="member: 58659"><p>Bence öncelikle tumosanin mühendislerini sonrada traktörün sil baştan her şeyini degistirmeliler adamlar kara düzen aynı yoksa çok yazık ben 2015 model sıfır 90 binteleye aldım ikisene sonra şanzıman dağıldı garantisi t am bitti 5300 tel masraf 2017 de yapıldı sıkıntı bitmedi şanzıman bir türlü düzelmedi ses yapmaya başladı şanzımandan sonra hidrolik beyin arızalandı 2000 teleye sıfır taktırdım onunda arızası traktörü konprisor gibi titretitordu sonunda tumosandan tümden soguduk 730 saate takasa verip kurtulduk hani yerlu olsun dedik oaramiz dışarıya gitmesin dedik olmadı bizimkileri işi gücü hile gavurda bu yok işte tumadanin eskiside aynı yeniside aynı yani millet aya Tümosan hep yaya bu gidişle de kaybeder millet etinden tirnagindan artırıp bir etek para veriyor sonra arızaya uğraş dur bu millet bunu hak etmiyor yazık yazık</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hayalimjd, post: 1406329, member: 58659"] Bence öncelikle tumosanin mühendislerini sonrada traktörün sil baştan her şeyini degistirmeliler adamlar kara düzen aynı yoksa çok yazık ben 2015 model sıfır 90 binteleye aldım ikisene sonra şanzıman dağıldı garantisi t am bitti 5300 tel masraf 2017 de yapıldı sıkıntı bitmedi şanzıman bir türlü düzelmedi ses yapmaya başladı şanzımandan sonra hidrolik beyin arızalandı 2000 teleye sıfır taktırdım onunda arızası traktörü konprisor gibi titretitordu sonunda tumosandan tümden soguduk 730 saate takasa verip kurtulduk hani yerlu olsun dedik oaramiz dışarıya gitmesin dedik olmadı bizimkileri işi gücü hile gavurda bu yok işte tumadanin eskiside aynı yeniside aynı yani millet aya Tümosan hep yaya bu gidişle de kaybeder millet etinden tirnagindan artırıp bir etek para veriyor sonra arızaya uğraş dur bu millet bunu hak etmiyor yazık yazık [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Tümosandan Büyük Yenilikler
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt