PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN'DAN HABERLER
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="emrecelik26" data-source="post: 5303" data-attributes="member: 144"><p>TÜMOSAN en büyük 500 arasında</p><p>Türkiye ' nin ilk dizel motor üreticisi TÜMOSAN, özelleştirilme kapsamında 1 Temmuz 2004 tarihinde bünyesine katıldığı Alçelik Çelik Yapı İnşaat firmasını, Türkiye ' nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 422 ' nci sıraya taşıdı</p><p></p><p></p><p> İSTANBUL</p><p>Türkiye ' nin ilk dizel motor üreticisi Türk Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (TÜMOSAN), 1 Temmuz 2004 tarihinde yapılan özelleştirme ile bünyesine katıldığı Alçelik Çelik Yapı İnşaat San. ve Tic. AŞ ' yi, İstanbul Sanayi Odası ' nın açıkladığı Türkiye ' nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesine taşıdı. İlk 500 ' e Konya ' dan giren 6 şirket arasında yer alan Alçelik, İSO 500 listesinde 422 ' nci sıraya yükseldi. </p><p>Aylık 600 traktör üretimi gerçekleştiren TÜMOSAN, özelleştirme sürecinde yılda 2.5 milyon dolarlık yatırım yapma taahhütlerini de yerine getirdi. 2006 yılında yeni bir dökümhane kuran TÜMOSAN, üretim kapsamında tüm traktörlerin tipini değiştirerek, yeni ve modern bir görünüm kazandırdı. Montaj ve üretim hattında da yeni yatırımlara giden TÜMOSAN ' a parça vermek amacıyla Konya 2 ve 3 ' üncü OSB ' lerde yeni firmalar kuruldu. Pakistan ' a 2004 yılında 11 bin adet olan motor seti satışını, 2005 yılı tamamında 13 bin 696 adede yükselten TÜMOSAN, 2007 yılı sonunda bu rakamı 20 binli rakamlara taşımayı planlıyor. </p><p></p><p>TÜMOSAN, 1 milyon 680 bin metrekare açık, 130 bin metrekare kapalı alanda üretim gerçekleştiriyor. 300 ' ün üzerinde çalışanıyla TÜMOSAN modellerini üreten şirket, ülke çapında 56 bayi ile çalışıyor. TÜMOSAN ' ın hedefi ise traktör üretimini yıllık 30 bin adete ulaştırmak. TÜMOSAN, tek vardiyada 25.000 adet dizel motor ve 15.000 adet traktör üretim kapasitesine sahip. </p><p></p><p>07.08.2007</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="emrecelik26, post: 5303, member: 144"] TÜMOSAN en büyük 500 arasında Türkiye ' nin ilk dizel motor üreticisi TÜMOSAN, özelleştirilme kapsamında 1 Temmuz 2004 tarihinde bünyesine katıldığı Alçelik Çelik Yapı İnşaat firmasını, Türkiye ' nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde 422 ' nci sıraya taşıdı İSTANBUL Türkiye ' nin ilk dizel motor üreticisi Türk Motor Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi (TÜMOSAN), 1 Temmuz 2004 tarihinde yapılan özelleştirme ile bünyesine katıldığı Alçelik Çelik Yapı İnşaat San. ve Tic. AŞ ' yi, İstanbul Sanayi Odası ' nın açıkladığı Türkiye ' nin 500 büyük sanayi kuruluşu listesine taşıdı. İlk 500 ' e Konya ' dan giren 6 şirket arasında yer alan Alçelik, İSO 500 listesinde 422 ' nci sıraya yükseldi. Aylık 600 traktör üretimi gerçekleştiren TÜMOSAN, özelleştirme sürecinde yılda 2.5 milyon dolarlık yatırım yapma taahhütlerini de yerine getirdi. 2006 yılında yeni bir dökümhane kuran TÜMOSAN, üretim kapsamında tüm traktörlerin tipini değiştirerek, yeni ve modern bir görünüm kazandırdı. Montaj ve üretim hattında da yeni yatırımlara giden TÜMOSAN ' a parça vermek amacıyla Konya 2 ve 3 ' üncü OSB ' lerde yeni firmalar kuruldu. Pakistan ' a 2004 yılında 11 bin adet olan motor seti satışını, 2005 yılı tamamında 13 bin 696 adede yükselten TÜMOSAN, 2007 yılı sonunda bu rakamı 20 binli rakamlara taşımayı planlıyor. TÜMOSAN, 1 milyon 680 bin metrekare açık, 130 bin metrekare kapalı alanda üretim gerçekleştiriyor. 300 ' ün üzerinde çalışanıyla TÜMOSAN modellerini üreten şirket, ülke çapında 56 bayi ile çalışıyor. TÜMOSAN ' ın hedefi ise traktör üretimini yıllık 30 bin adete ulaştırmak. TÜMOSAN, tek vardiyada 25.000 adet dizel motor ve 15.000 adet traktör üretim kapasitesine sahip. 07.08.2007 [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TÜMOSAN'DAN HABERLER
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt