PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosanı 8175 gönderdik FARMALL 115C Geldi :D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Turk-1" data-source="post: 1088628" data-attributes="member: 75858"><p>Öncelikle şunu söyleyim sarı mavi kırmızı reng tartışman. Çünkü bu tercih, zevk meselesi. Tümosana gelince; dediğim gibi önce şöyle elime alır tartar öyle fiyat çekerim. Tümosan fiyatına göre bence iyi traktör. O fiyata o güç bence bedava. Eh bedava olunca baldan tatlı oluyor belki. Arıza açma oranı ve sebepleri tartışılabilir. Ama çalışma şartları , zaman aralığı, bakımı iyi olursa kolay arıza açmaz. Açsada çok düşük maliyetle halledilebilir. Ama diğerleri hele Avrupa olanları...Açmaz açmaz ama açtımı iyi açar. Bence dediğim gibi o fiyatlara bedava. Tümosanı bahçeme koymam sözüne gelince Valla kardeş her at sahibine göre kişner. Sen iyi olmadığın sürece traktörün yerli olsa ne olur Avrupa olsa ne olur. Tümosan olsa ne olur fend olsa ne olur. Ben ne çiftçiler gördüm adam öyle iştahlı tarla sürüyorki o altındaki bilmem kaç senesinde kalma o kötü traktör sanki fend gibi gözüküyor. Onun için ben tarlalama veya bahçeme sokmam sözünü bırakıp gerçekçi olmak lazım. Devir ekonomi devri. Devletler bile silahı topu bıraktı ekonomik olarak savaşır oldu. Valla işime geldimi her türlü traktörle çalışırım. Çalıştında. Yeterki sende o işi yapacak istek olsun. Sanırım yine dayanamadım. Saygılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turk-1, post: 1088628, member: 75858"] Öncelikle şunu söyleyim sarı mavi kırmızı reng tartışman. Çünkü bu tercih, zevk meselesi. Tümosana gelince; dediğim gibi önce şöyle elime alır tartar öyle fiyat çekerim. Tümosan fiyatına göre bence iyi traktör. O fiyata o güç bence bedava. Eh bedava olunca baldan tatlı oluyor belki. Arıza açma oranı ve sebepleri tartışılabilir. Ama çalışma şartları , zaman aralığı, bakımı iyi olursa kolay arıza açmaz. Açsada çok düşük maliyetle halledilebilir. Ama diğerleri hele Avrupa olanları...Açmaz açmaz ama açtımı iyi açar. Bence dediğim gibi o fiyatlara bedava. Tümosanı bahçeme koymam sözüne gelince Valla kardeş her at sahibine göre kişner. Sen iyi olmadığın sürece traktörün yerli olsa ne olur Avrupa olsa ne olur. Tümosan olsa ne olur fend olsa ne olur. Ben ne çiftçiler gördüm adam öyle iştahlı tarla sürüyorki o altındaki bilmem kaç senesinde kalma o kötü traktör sanki fend gibi gözüküyor. Onun için ben tarlalama veya bahçeme sokmam sözünü bırakıp gerçekçi olmak lazım. Devir ekonomi devri. Devletler bile silahı topu bıraktı ekonomik olarak savaşır oldu. Valla işime geldimi her türlü traktörle çalışırım. Çalıştında. Yeterki sende o işi yapacak istek olsun. Sanırım yine dayanamadım. Saygılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosanı 8175 gönderdik FARMALL 115C Geldi :D
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt