PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosanı 8175 gönderdik FARMALL 115C Geldi :D
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Turk-1" data-source="post: 1098174" data-attributes="member: 75858"><p>Tümosanı 3 vardiyalı kullanmışsınız yani anlattıklarınıza göre yine iyi dayanmış. Tümosan günlük 10 saat sonrası için birşey diyemiyorum. Bana göre her yerinden yağ fışkırmadıysa iyi. Traktörü değiştirmek yerinde bir karar vermişsiniz. Hatta bu yoğunlukta çalışma için tümosan seçiminiz yanlış. Herhalde bu yanlışlıklar sonucu traktör kimyasındaki değişiklikler sonucu diğer bahsettiniz traktörün fark yapması normal. Yoksa çekiş yönünden baktığınızda aynı toprak ve alet kullanım şartlarında tümosana öyle kolay fark atamazsınız. Hele bu case veya nh. İse. Ama 24 saat ve yoğun işlerde tümosan uygun değil. Tümosanı ses seviyesi yüksek olduğu doğru. Ses yorgunluğun %60 ının sebebi. Ben kulaklık veya tıkaç öneriyorum. Bu sizi oldukça rahatlatacaktır. Öncelikle kullandığınız aracı iyi tanıyacaksınız. Tümosan çekiş güçlü, köpek gibi. Halk tabiri ile cırmalar ne yapar eder çeker. Fiyatları uygundur. Parçaları ucuzdur. Ama düz motor. Konfor yok. Dönüşleri ağır. Bakımını iyi eksiksiz ve zamanında yapmalısınız. Dediğim gibi öyle günlük maksimum 10 saatten fazla çalışmıyorsanız, konfor ikinci planda ise iyi. yoksa uygun olmayabilir.Zaten bizim burda a , b traktörün övmek değil niyetimiz. Sadece fikir vermek. Yoksa bana göre en iyi traktör massey ferguson dur. Onun boşluğu çok büyük. Uzel ailesi sağolsun. Burda vermek istediğimiz fikir sizin işiniz için en uygun olanı almanızdır. Yoksa bizi ne ilgilendirir a veya b traktörü almanız. benim için en iyi traktör 6460 Dyna 6 MF dur. Hiç bu formda MF övdüğümüz oldumu? Ben çiftçi değilim ama babam çiftçiydi. 44 yaşındayım. Babam ölünce tabiki tarlalar boş kalmaması için ata yadigarlarını emanetlerini Ekim işi bana kaldı.Ne traktörler gördüm.meşur boya kokuları olurdu. Hala burnumda. Stayir Ford 3610 MF 145 135 240s 266g daha neler. Edindiğim tercübe sonucu oluşan fikirden sizlerede fayda </p><p>Olması çabasındayız Yoksa tümosan olsa ne olur case olsa ne olur. Avrupa Avrupa diyoruz ama Avrupa bizim kadar çok traktör değiştirmiyor. Hala eski traktörler kullanıyor. Bakmayın televizyonlardaki o uzay mekiği gibi traktörlere. Amaç yönlendirme yani yeni ismiyle algı oluşturma. Pazarlama. Kimyanızı bozmayın. Burda amaç a işini yapmak. Ana düşünce budur. Gerisi hikaye. Yine dayanamadım. İyi akşamlar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Turk-1, post: 1098174, member: 75858"] Tümosanı 3 vardiyalı kullanmışsınız yani anlattıklarınıza göre yine iyi dayanmış. Tümosan günlük 10 saat sonrası için birşey diyemiyorum. Bana göre her yerinden yağ fışkırmadıysa iyi. Traktörü değiştirmek yerinde bir karar vermişsiniz. Hatta bu yoğunlukta çalışma için tümosan seçiminiz yanlış. Herhalde bu yanlışlıklar sonucu traktör kimyasındaki değişiklikler sonucu diğer bahsettiniz traktörün fark yapması normal. Yoksa çekiş yönünden baktığınızda aynı toprak ve alet kullanım şartlarında tümosana öyle kolay fark atamazsınız. Hele bu case veya nh. İse. Ama 24 saat ve yoğun işlerde tümosan uygun değil. Tümosanı ses seviyesi yüksek olduğu doğru. Ses yorgunluğun %60 ının sebebi. Ben kulaklık veya tıkaç öneriyorum. Bu sizi oldukça rahatlatacaktır. Öncelikle kullandığınız aracı iyi tanıyacaksınız. Tümosan çekiş güçlü, köpek gibi. Halk tabiri ile cırmalar ne yapar eder çeker. Fiyatları uygundur. Parçaları ucuzdur. Ama düz motor. Konfor yok. Dönüşleri ağır. Bakımını iyi eksiksiz ve zamanında yapmalısınız. Dediğim gibi öyle günlük maksimum 10 saatten fazla çalışmıyorsanız, konfor ikinci planda ise iyi. yoksa uygun olmayabilir.Zaten bizim burda a , b traktörün övmek değil niyetimiz. Sadece fikir vermek. Yoksa bana göre en iyi traktör massey ferguson dur. Onun boşluğu çok büyük. Uzel ailesi sağolsun. Burda vermek istediğimiz fikir sizin işiniz için en uygun olanı almanızdır. Yoksa bizi ne ilgilendirir a veya b traktörü almanız. benim için en iyi traktör 6460 Dyna 6 MF dur. Hiç bu formda MF övdüğümüz oldumu? Ben çiftçi değilim ama babam çiftçiydi. 44 yaşındayım. Babam ölünce tabiki tarlalar boş kalmaması için ata yadigarlarını emanetlerini Ekim işi bana kaldı.Ne traktörler gördüm.meşur boya kokuları olurdu. Hala burnumda. Stayir Ford 3610 MF 145 135 240s 266g daha neler. Edindiğim tercübe sonucu oluşan fikirden sizlerede fayda Olması çabasındayız Yoksa tümosan olsa ne olur case olsa ne olur. Avrupa Avrupa diyoruz ama Avrupa bizim kadar çok traktör değiştirmiyor. Hala eski traktörler kullanıyor. Bakmayın televizyonlardaki o uzay mekiği gibi traktörlere. Amaç yönlendirme yani yeni ismiyle algı oluşturma. Pazarlama. Kimyanızı bozmayın. Burda amaç a işini yapmak. Ana düşünce budur. Gerisi hikaye. Yine dayanamadım. İyi akşamlar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Case IH
Fotoğraflar (Çekimler)
Tümosanı 8175 gönderdik FARMALL 115C Geldi :D
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt