PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosanı yerden yere vuruyorlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="lordsaar" data-source="post: 902755" data-attributes="member: 51940"><p><strong>Ynt: Tümosanı yerden yere vuruyorlar</strong></p><p></p><p>Ben Karşılaştım Adamda 2tane Balya Makinası Bağlı her yılda yaklaşık 10Dönüm Tarlamı balyalıyor her yılda aynı Traktör geliyor birgün adamdan Saman satın aldım Oğlu eve kadar getirdi samanı bide baktım Tumonun bir denişik versiyonu dedim sizde kaçtane traktör var çocuk aynen şunu söyledi bizde 4 traktör 3 ü tumosan ve onlar sadece Balya koşuyor şuan saten Karasu ve biride Ferizli de dedi ve adam aynı zamanda Bicer döverle ve tumolarla kordineli iş yürütüyor , nitekim Memnun olanlarda var tabi ilaki sorunlar vardır olacakda sorun olmasa bi Marka Yada Şirket Yenileme ve teknolojiye yönelmez sabit bir markayla gezer aynı 20-30 Yıl önce başımızdan eksik olmayan Orta Vitez li traktörler gibi Halan aynı zihniyet 240 S Modeli üretiyorlar şimdi ben bu Modelere bi laf söylesem bütün Form üstümden geçer ,ama asıl söylemek istediğim bu tarz olayların varlığını inkar etmiyorum ve dile getirilmesinide saygı ve sevgiyle karşılıyorum asıl olay ama Tumosan şirketinin adının Lekelenmesinden ziyade Yanlışlarını düzeltmesi yönünde destek olursak diyorum ilerde bu MARKA bize gene lagzım olacak illaki beğensekde beğenmesekde bu bir TÜRK MALI yani kısacası Made in TÜRKEY.</p><p>Alıcılarında yaşadıkları sorunları RESMİ MAKAMLARA da aynı bu şekilde lans edilmesini istiyorum bi nevi zararlarını telafisi için TUMOSAN şirketine bu daha baskıcı bir taktik olur yoksa burada TUMOSAN şirketini yerden yere vursak sadece o şirketleri örnek ve takip alan kişileri alıcıları teknikerleir zor duruma sokmuş oluruz .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lordsaar, post: 902755, member: 51940"] [b]Ynt: Tümosanı yerden yere vuruyorlar[/b] Ben Karşılaştım Adamda 2tane Balya Makinası Bağlı her yılda yaklaşık 10Dönüm Tarlamı balyalıyor her yılda aynı Traktör geliyor birgün adamdan Saman satın aldım Oğlu eve kadar getirdi samanı bide baktım Tumonun bir denişik versiyonu dedim sizde kaçtane traktör var çocuk aynen şunu söyledi bizde 4 traktör 3 ü tumosan ve onlar sadece Balya koşuyor şuan saten Karasu ve biride Ferizli de dedi ve adam aynı zamanda Bicer döverle ve tumolarla kordineli iş yürütüyor , nitekim Memnun olanlarda var tabi ilaki sorunlar vardır olacakda sorun olmasa bi Marka Yada Şirket Yenileme ve teknolojiye yönelmez sabit bir markayla gezer aynı 20-30 Yıl önce başımızdan eksik olmayan Orta Vitez li traktörler gibi Halan aynı zihniyet 240 S Modeli üretiyorlar şimdi ben bu Modelere bi laf söylesem bütün Form üstümden geçer ,ama asıl söylemek istediğim bu tarz olayların varlığını inkar etmiyorum ve dile getirilmesinide saygı ve sevgiyle karşılıyorum asıl olay ama Tumosan şirketinin adının Lekelenmesinden ziyade Yanlışlarını düzeltmesi yönünde destek olursak diyorum ilerde bu MARKA bize gene lagzım olacak illaki beğensekde beğenmesekde bu bir TÜRK MALI yani kısacası Made in TÜRKEY. Alıcılarında yaşadıkları sorunları RESMİ MAKAMLARA da aynı bu şekilde lans edilmesini istiyorum bi nevi zararlarını telafisi için TUMOSAN şirketine bu daha baskıcı bir taktik olur yoksa burada TUMOSAN şirketini yerden yere vursak sadece o şirketleri örnek ve takip alan kişileri alıcıları teknikerleir zor duruma sokmuş oluruz . [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosanı yerden yere vuruyorlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt