PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan'in debrajini yumşaltmak için ne yapmalıyız ? Fikri olan varmı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Halil7778" data-source="post: 1232921" data-attributes="member: 80757"><p>İyi günler ben de iki tane tmosan var debriyaj yumuşatmanın tek çaresi gövdeden gelen Nil'in ucunda 50 ama var ya amının ucuna yeniden on santim kadarlama ekleona delik del devriye çubuğunu 10'a tak yalnız yalnız depoyu Sökmen gerekiyor kaynak yaparkene sıkıntı olmasın Ben evde kendim yaptım servise götürdüm artık oda gelen bütün tüm Ozanlara aynısını yapıyorlar hatta 9115'e bile aynı şekilde yapmaya başladılar hem debriyajın yolu uzuyor hem de biraz daha yumuşuyor benim traktörde acemi adam yanaşamıyordu ayağını kıpırdatırken daha traktör adeta hopluyordu şimdi yarım debriyajı yapmak bile kolaylaştı ben balya bağladığım için debriyaj Çok kullanıyorum ve ayağım rahatsız şimdi fark edilir şekilde yumuşadı baskı balatayı değiştirsen bile yine de yumuşamıyor sakın söktürme kolay kolay kolay debriyajdan arıza vermez tüm olsan bu şekilde yaptırman en kolay çözüm hem zaten çabuk oluyor 10:10 veya 15 santim lamadenir ekleyeceksin anlamazsan yaz tarif ederim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Halil7778, post: 1232921, member: 80757"] İyi günler ben de iki tane tmosan var debriyaj yumuşatmanın tek çaresi gövdeden gelen Nil'in ucunda 50 ama var ya amının ucuna yeniden on santim kadarlama ekleona delik del devriye çubuğunu 10'a tak yalnız yalnız depoyu Sökmen gerekiyor kaynak yaparkene sıkıntı olmasın Ben evde kendim yaptım servise götürdüm artık oda gelen bütün tüm Ozanlara aynısını yapıyorlar hatta 9115'e bile aynı şekilde yapmaya başladılar hem debriyajın yolu uzuyor hem de biraz daha yumuşuyor benim traktörde acemi adam yanaşamıyordu ayağını kıpırdatırken daha traktör adeta hopluyordu şimdi yarım debriyajı yapmak bile kolaylaştı ben balya bağladığım için debriyaj Çok kullanıyorum ve ayağım rahatsız şimdi fark edilir şekilde yumuşadı baskı balatayı değiştirsen bile yine de yumuşamıyor sakın söktürme kolay kolay kolay debriyajdan arıza vermez tüm olsan bu şekilde yaptırman en kolay çözüm hem zaten çabuk oluyor 10:10 veya 15 santim lamadenir ekleyeceksin anlamazsan yaz tarif ederim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Tümosan'in debrajini yumşaltmak için ne yapmalıyız ? Fikri olan varmı
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt