PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
TURBONUN TRAKTÖRDEKİ FAYDALARI NELERDİR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="masseysuper90" data-source="post: 346895" data-attributes="member: 182"><p><strong>Ynt: TURBONUN TRAKTÖRDEKİ FAYDALARI NELERDİR</strong></p><p></p><p>Arkadaşlar turbo traktör çalıştığı andan itibaren devrededir.Turbonun görevi intercool da olursa dışarıdan motorun normalde emdiği havadan daha fazla hava emdirip soğuk hava olarak pistonlara basmasıdır.Soğuk hava daha yoğundur ve daha fazla oksijen vardır oksijende yanıcı bir gazdır.Daha fazla oksijen daha iyi yanma demektir daha iyi yanmada çiğ -yanmamış mazotun azaltılması demektir. O da güç ve performansda artışı -yakıt tasarrufu demektir.</p><p>Turbonun mantığı eksozda çıkan gazın turbonun içinde bulunan çarklardan bini dödürerek eksoz gazını dışarı atarken diğer çerkın dönmesiyle havanın içeri basılmasıdır</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="masseysuper90, post: 346895, member: 182"] [b]Ynt: TURBONUN TRAKTÖRDEKİ FAYDALARI NELERDİR[/b] Arkadaşlar turbo traktör çalıştığı andan itibaren devrededir.Turbonun görevi intercool da olursa dışarıdan motorun normalde emdiği havadan daha fazla hava emdirip soğuk hava olarak pistonlara basmasıdır.Soğuk hava daha yoğundur ve daha fazla oksijen vardır oksijende yanıcı bir gazdır.Daha fazla oksijen daha iyi yanma demektir daha iyi yanmada çiğ -yanmamış mazotun azaltılması demektir. O da güç ve performansda artışı -yakıt tasarrufu demektir. Turbonun mantığı eksozda çıkan gazın turbonun içinde bulunan çarklardan bini dödürerek eksoz gazını dışarı atarken diğer çerkın dönmesiyle havanın içeri basılmasıdır [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
TURBONUN TRAKTÖRDEKİ FAYDALARI NELERDİR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt