PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
TURBONUN TRAKTÖRDEKİ FAYDALARI NELERDİR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keykubat" data-source="post: 346981" data-attributes="member: 7125"><p><strong>Ynt: TURBONUN TRAKTÖRDEKİ FAYDALARI NELERDİR</strong></p><p></p><p>malesef sanayicimiz bile bazı şeylerin ya bilincinde değil, yada bizlerin bazı konularda bilgimiz olamasından dolayı suistimal yolunu seçiyolar.Şöyle örnek vereyin markasını hatırlayamadım ama traktörle çekilip çalıştırılan kanatlı orak makınası var onda turbo diye yazıyodu,kendinden motorlu falan olsa hadi tamamda bide şu var ilk ehliyetim traktör ehliyeti idi onuda tarım ilçe Müd.lüğünün düzenlediği kurstan aldım motor dersinde hoca şöyle demişti markası ve modeli ne olursa olsun bi traktörün kuyruk milinde en rahat çalıştığı,en az zorlandığı,en az aşındığı,en az yaktığı ve ez fazla performans gösterdiği devrin 540 olduğunu bunun bir standart olduğunu söyledi.o zamanlar bizdede 480 traktör vardı kadranına baktım 1950 devri gösteriyodu neyse patozda 540 devri denedim patoz nerdeyse uçacaktı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keykubat, post: 346981, member: 7125"] [b]Ynt: TURBONUN TRAKTÖRDEKİ FAYDALARI NELERDİR[/b] malesef sanayicimiz bile bazı şeylerin ya bilincinde değil, yada bizlerin bazı konularda bilgimiz olamasından dolayı suistimal yolunu seçiyolar.Şöyle örnek vereyin markasını hatırlayamadım ama traktörle çekilip çalıştırılan kanatlı orak makınası var onda turbo diye yazıyodu,kendinden motorlu falan olsa hadi tamamda bide şu var ilk ehliyetim traktör ehliyeti idi onuda tarım ilçe Müd.lüğünün düzenlediği kurstan aldım motor dersinde hoca şöyle demişti markası ve modeli ne olursa olsun bi traktörün kuyruk milinde en rahat çalıştığı,en az zorlandığı,en az aşındığı,en az yaktığı ve ez fazla performans gösterdiği devrin 540 olduğunu bunun bir standart olduğunu söyledi.o zamanlar bizdede 480 traktör vardı kadranına baktım 1950 devri gösteriyodu neyse patozda 540 devri denedim patoz nerdeyse uçacaktı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Traktörler
TURBONUN TRAKTÖRDEKİ FAYDALARI NELERDİR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt