PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TURBOSUZ TRAKTÖR KALMASIN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 326693" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: TURBOSUZ TRAKTÖR KALMASIN</strong></p><p></p><p>Arkadaslar su konuya kesın bır acıklık getırın turbo ıle ılgılı her yorumu okudugumda kafam bırazdaha fazla karısıyor anladık turbo motorda gucu artırıyor lakın yakıta etkısı nedır tabıkı guc artınca yakıtta halıyle bıraz artacaktır ama bu artıs normal bır artıs mı yoksa asırı bır artısmı olur mesela benım motora euro dızel koydum yakıtım arttı halıyle cunku yakıt ince ustaya sordum pompacıyı aradı mazot pompasının yakıt tanzıgını dusurunce normale doner dedı yani basıncı 7 bardan 5 bara dusurecekmıs acaba motorum eskısı gıbı yakıp eskı ısımı gorurmu yok gormezse turbo takacam ıntercooller takacam motor enaz 15 bg guc artısı saglarmıs eee 15 bg kendı basına olacak degıl yakıt sayesınde olacak orjınal turboluya gore sonradan takılan turbonun farkı nedır zaten turbo takarkende bircok parcayı degıstırıyorlar bu orjınal turbo olmuyormu fabrıkada takılanla servıste ustanın takacagı arasında ne fark var aynı marka ve model turboyu takacaz servıstekı usta iki civatayı eksikmi takıyor yoksa yakıt borularını mı kısa takıyor ne iş bu iş !!!!!!!!! :S</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 326693, member: 16973"] [b]Ynt: TURBOSUZ TRAKTÖR KALMASIN[/b] Arkadaslar su konuya kesın bır acıklık getırın turbo ıle ılgılı her yorumu okudugumda kafam bırazdaha fazla karısıyor anladık turbo motorda gucu artırıyor lakın yakıta etkısı nedır tabıkı guc artınca yakıtta halıyle bıraz artacaktır ama bu artıs normal bır artıs mı yoksa asırı bır artısmı olur mesela benım motora euro dızel koydum yakıtım arttı halıyle cunku yakıt ince ustaya sordum pompacıyı aradı mazot pompasının yakıt tanzıgını dusurunce normale doner dedı yani basıncı 7 bardan 5 bara dusurecekmıs acaba motorum eskısı gıbı yakıp eskı ısımı gorurmu yok gormezse turbo takacam ıntercooller takacam motor enaz 15 bg guc artısı saglarmıs eee 15 bg kendı basına olacak degıl yakıt sayesınde olacak orjınal turboluya gore sonradan takılan turbonun farkı nedır zaten turbo takarkende bircok parcayı degıstırıyorlar bu orjınal turbo olmuyormu fabrıkada takılanla servıste ustanın takacagı arasında ne fark var aynı marka ve model turboyu takacaz servıstekı usta iki civatayı eksikmi takıyor yoksa yakıt borularını mı kısa takıyor ne iş bu iş !!!!!!!!! :S [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TURBOSUZ TRAKTÖR KALMASIN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt