PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TURBOSUZ TRAKTÖR KALMASIN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="başak 2073 nurullah" data-source="post: 712262" data-attributes="member: 6786"><p><strong>Ynt: TURBOSUZ TRAKTÖR KALMASIN</strong></p><p></p><p>merhaba arkadaşlar ben sonradan turbo taktırmış birisiyim ama başak 2073 e interkoler yok bir ara taktırıcam benım turbo saffer marka istedim traktöre takıldı ve lda bir başlık pompaya takıldı şimdi traktorde vites arıyorum ama radyotöru bir buyugunu taktım yağ sogutucu da yok gerek olmuyor ben pistonları felan değiştirmedim rektefelık olunca değistiririm dedim traktor 2005 model turbo takılalı 5 yıl oldu çalışma satıde 15.000 de daha hiç problem çekmedim hala karın içinde bile tek marşta çalısıyor turbo yakıtı düşürür neden sizin yanma odanıgiden hava çogalır bu da daha iyi yanma demekttir yanı 1 birimlık mazottan 1 birim güç alırken turbodan sonra 2 birimlik güç alırsın daha iyi yanmada çiğ gaz olayını yanı karbon monoksit oranı düsürür birde güç artısından dolayı az gaza basarsın daha çok iş görürsün buda avantajdır pullukla 1 le giderken 2 le gidersin basıt örnek....da ne diyeyeyim birde yeni teknoloji insanlar bunları yakıt düşşün diye yapıyorlar...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="başak 2073 nurullah, post: 712262, member: 6786"] [b]Ynt: TURBOSUZ TRAKTÖR KALMASIN[/b] merhaba arkadaşlar ben sonradan turbo taktırmış birisiyim ama başak 2073 e interkoler yok bir ara taktırıcam benım turbo saffer marka istedim traktöre takıldı ve lda bir başlık pompaya takıldı şimdi traktorde vites arıyorum ama radyotöru bir buyugunu taktım yağ sogutucu da yok gerek olmuyor ben pistonları felan değiştirmedim rektefelık olunca değistiririm dedim traktor 2005 model turbo takılalı 5 yıl oldu çalışma satıde 15.000 de daha hiç problem çekmedim hala karın içinde bile tek marşta çalısıyor turbo yakıtı düşürür neden sizin yanma odanıgiden hava çogalır bu da daha iyi yanma demekttir yanı 1 birimlık mazottan 1 birim güç alırken turbodan sonra 2 birimlik güç alırsın daha iyi yanmada çiğ gaz olayını yanı karbon monoksit oranı düsürür birde güç artısından dolayı az gaza basarsın daha çok iş görürsün buda avantajdır pullukla 1 le giderken 2 le gidersin basıt örnek....da ne diyeyeyim birde yeni teknoloji insanlar bunları yakıt düşşün diye yapıyorlar... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Erkunt
Teknik Bilgiler-Yorumlar
TURBOSUZ TRAKTÖR KALMASIN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt