PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Teknik Bilgiler-Yorumlar
türk fiat 480 teknik özellikleri nelerdir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ERKUŞ" data-source="post: 1217041" data-attributes="member: 80142"><p>fiat 480 e herkes 48 beygir diyor ama biraz araştırma yaptım çok farklı sonuçlarla karşılaştım. karşıma çıkan farklı sonuçlar ise şöyle ; </p><p>Fiat 480 = 45 beygir</p><p>Fiat 480 = 48 beygir</p><p>Fiat 480 = 50 beygir</p><p>Fiat 480 = 54 beygir</p><p>Fiat 480 = 55 beygir</p><p>şeklinde şonuçlarla karşılaştım. 45 beygir çok fazla sallama gibi geldi MF 135 de 45 beygir kendimde var ordan biliyorum aynı beygire sahip olsalar ki 480 135 gibi iki tane cebinden çıkarır orası ayrı aynı işi yapmayacaklarını adım gibi biliyorum.onuda şurdan biliyorum bizim burda gezer saman patozuna 165 MF veya 480 Fiat bağlıyorlar 135 Mf bağlayanı görmedim de duymadımda açıkcası ki 45 beygir bir traktörün o patozu çevirmesi çok çok zor ama 480 likle rahatça çalışan insanlar var.</p><p>bir yerde biri tapalı modelleri tapasız modellere göre 6 beygir fazla olur filan demiş başka birisi 480 ler 50 beygir 480S8 ler 54 beygir gerisi boş muhabbet bu şekilde doğru demiş. düz bildiğimiz 480 fiat gerçekten kaç beygir ? </p><p>aynı durum fiat 640 içinde geçerli kimi diyor 64 beygir kimi diyor 68 kimiside 70 beygir ? biride şöyle bir mantık kurmuş model ismi 480 ise 48 640 ise 64 540 ise 54 beygirdir diyor ben model ismi ile beygir birbirinden bağımsız olarak biliyorum ama ne kadar doğru biliyorum orası ayrı ki bu arkadaşın dediğine göre hareket edersek 480S8 ile 480 ikisininde 48 beygir olması lazım ama aralarında fark olduğunu düşünüyorum. </p><p></p><p>FİAT 480 , FİAT 480 S8 , FİAT 540 , FİAT 640</p><p>model traktörler acaba kaç beygir bilen var mı? birde bu modeller kaç tona kadar yük taşırlar tabi bu arazi şartları taşıdığı yüke göre değişkenlik mutlaka gösterir ama üç aşağı beş yukarı ağırlıklarda ne kadar yüke dayanabilirler ? </p><p>şimdiden teşekkür ederim herkese.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ERKUŞ, post: 1217041, member: 80142"] fiat 480 e herkes 48 beygir diyor ama biraz araştırma yaptım çok farklı sonuçlarla karşılaştım. karşıma çıkan farklı sonuçlar ise şöyle ; Fiat 480 = 45 beygir Fiat 480 = 48 beygir Fiat 480 = 50 beygir Fiat 480 = 54 beygir Fiat 480 = 55 beygir şeklinde şonuçlarla karşılaştım. 45 beygir çok fazla sallama gibi geldi MF 135 de 45 beygir kendimde var ordan biliyorum aynı beygire sahip olsalar ki 480 135 gibi iki tane cebinden çıkarır orası ayrı aynı işi yapmayacaklarını adım gibi biliyorum.onuda şurdan biliyorum bizim burda gezer saman patozuna 165 MF veya 480 Fiat bağlıyorlar 135 Mf bağlayanı görmedim de duymadımda açıkcası ki 45 beygir bir traktörün o patozu çevirmesi çok çok zor ama 480 likle rahatça çalışan insanlar var. bir yerde biri tapalı modelleri tapasız modellere göre 6 beygir fazla olur filan demiş başka birisi 480 ler 50 beygir 480S8 ler 54 beygir gerisi boş muhabbet bu şekilde doğru demiş. düz bildiğimiz 480 fiat gerçekten kaç beygir ? aynı durum fiat 640 içinde geçerli kimi diyor 64 beygir kimi diyor 68 kimiside 70 beygir ? biride şöyle bir mantık kurmuş model ismi 480 ise 48 640 ise 64 540 ise 54 beygirdir diyor ben model ismi ile beygir birbirinden bağımsız olarak biliyorum ama ne kadar doğru biliyorum orası ayrı ki bu arkadaşın dediğine göre hareket edersek 480S8 ile 480 ikisininde 48 beygir olması lazım ama aralarında fark olduğunu düşünüyorum. FİAT 480 , FİAT 480 S8 , FİAT 540 , FİAT 640 model traktörler acaba kaç beygir bilen var mı? birde bu modeller kaç tona kadar yük taşırlar tabi bu arazi şartları taşıdığı yüke göre değişkenlik mutlaka gösterir ama üç aşağı beş yukarı ağırlıklarda ne kadar yüke dayanabilirler ? şimdiden teşekkür ederim herkese. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Teknik Bilgiler-Yorumlar
türk fiat 480 teknik özellikleri nelerdir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt