PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Teknik Bilgiler-Yorumlar
türk fiat 480 teknik özellikleri nelerdir
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="attismail" data-source="post: 1234274" data-attributes="member: 43376"><p>Nisan ayinda yazmissiniz traktor aldinizmi bilmiyorum, bende 20 yildir bir 77 model 480.kullanicisi olarak birkac yorum yapma geregi duydum..</p><p>Ilk once diyecegim laf al kardesim.</p><p>Nedenmi biz 92 yilinda almistik ben 8 yasindaydim.. ilk sahibi cok hor kullandigi icin 2004 yilinda rektefiye yaptirmak zorunda kaldik..yil 2018 ve hala ilk rektefiye yaptirdigimiz gunku gibi calisir..yaptirdigimiz usta cok iyi bir arkadas surekli sanayi isimiz oldugunda yanina gider bilgi alir danisirik ve bizide geri cevirmez, ara sira traktorumuzle yanina gittigimizde motor calisiyorken motora yaklasir pompadan motoru gazlar gazlar durur, ve derki vayy beee kim yapti la bunun rektefesini der..kendininde hosuna gider yani..adam deutz same yetkili servisi oldu artik, lakin ilk gittigiz usta odur...bir usta yillarin tecrubesi, dedigi tek laf yeni motorlar motormu beee...bunlar gibi asla olamazlar der..</p><p>Yeni yenidir ama uzun vadede basimiza bela olacaksa varsin eskiyi kullanalim..</p><p></p><p>Bizim koy masseycidir onceden koyde 20 tane massey varsa 2 tane fiyat vardi, hala oyle..biz 480 den once 135 lik kullandik hatta 480.lik varken yetmiyor diye 135 lik almistik kirmizi jantlisindan..o tir tir titrmemesi yokmu..hele debriyajdayken hidroligi indirmesi yokmu..her rampada patinaja kalmasi yokmu, yuk atarsin cikamaz inise gelir inemez...illahlah ettiriyordu..motor sanziman saglam ama kalip yok agirlik yok,,yelek gibi..rahmetli babannem begenmezdi gotu buzuk lakabi taktiydi..kadin basiyla bizim araziye gelmedigini oda biloyordu..</p><p>Yakit kagit uzerinde 480 den biraz az gibi hissedilsede bazi noktalarda 480 den fazla bile yakiyordu..mesela ciftte, agir yuk cikarmada, felan..neden lastikler yeri tutmuyorki habire patinaj, tabi cabuk eskiyen lastikleri saymiyorum daha..</p><p>Ben her ikisinide ayni anda kullandigim icin 135 ile 480 arasinda daglar kadar ceki ve tutus farki var diyorum..135 likten inip 480 lige binince agirligini, ben bu yuku alir gotururum sahip dedigini hissedebiliyorsun..</p><p>Bizim yillik 250 saat isciligimiz var..sanirim 20 yil sonra anca rektefeye duser..belki 30,</p><p>26 yilda Yaptigimiz masraflarda dogal asinan parcalar, fren balatasi 2 kez, debriyaj 1 kez, mars motoru 2 kez, aku 2 kez.en buyugu rektefedir oda eski sahibinin eseri yani..birde patoza cok kosardik..patoz zaten traktorden can aliyor gibi..sukur simdi hersey bicere bakiyor..eskiden 2 evin tarlasini isledi simdi.miras bolundu 480.bize dustu..beni mezara sokar, yenide hic gozum yok, amma velakin 4x4 bir traktorede icim gitmiyor degil..70 dekar engebeli olmamis olsa 4x4 de gozumde olmaz..ama simdilik 480 ile devam..</p><p>480s8 lerde guzel traktor, lakin piyasa fiyatina bakinca o parayi haketmiyorlar. Onun yerine beyaz kafa 89 90 model yagli balata 55 46 daha iyi bir secenek..hem kalipli hem dokumu daha iyi..birde liftomatiklisini ucuza kapatirsaniz degmeyin keyfinize.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="attismail, post: 1234274, member: 43376"] Nisan ayinda yazmissiniz traktor aldinizmi bilmiyorum, bende 20 yildir bir 77 model 480.kullanicisi olarak birkac yorum yapma geregi duydum.. Ilk once diyecegim laf al kardesim. Nedenmi biz 92 yilinda almistik ben 8 yasindaydim.. ilk sahibi cok hor kullandigi icin 2004 yilinda rektefiye yaptirmak zorunda kaldik..yil 2018 ve hala ilk rektefiye yaptirdigimiz gunku gibi calisir..yaptirdigimiz usta cok iyi bir arkadas surekli sanayi isimiz oldugunda yanina gider bilgi alir danisirik ve bizide geri cevirmez, ara sira traktorumuzle yanina gittigimizde motor calisiyorken motora yaklasir pompadan motoru gazlar gazlar durur, ve derki vayy beee kim yapti la bunun rektefesini der..kendininde hosuna gider yani..adam deutz same yetkili servisi oldu artik, lakin ilk gittigiz usta odur...bir usta yillarin tecrubesi, dedigi tek laf yeni motorlar motormu beee...bunlar gibi asla olamazlar der.. Yeni yenidir ama uzun vadede basimiza bela olacaksa varsin eskiyi kullanalim.. Bizim koy masseycidir onceden koyde 20 tane massey varsa 2 tane fiyat vardi, hala oyle..biz 480 den once 135 lik kullandik hatta 480.lik varken yetmiyor diye 135 lik almistik kirmizi jantlisindan..o tir tir titrmemesi yokmu..hele debriyajdayken hidroligi indirmesi yokmu..her rampada patinaja kalmasi yokmu, yuk atarsin cikamaz inise gelir inemez...illahlah ettiriyordu..motor sanziman saglam ama kalip yok agirlik yok,,yelek gibi..rahmetli babannem begenmezdi gotu buzuk lakabi taktiydi..kadin basiyla bizim araziye gelmedigini oda biloyordu.. Yakit kagit uzerinde 480 den biraz az gibi hissedilsede bazi noktalarda 480 den fazla bile yakiyordu..mesela ciftte, agir yuk cikarmada, felan..neden lastikler yeri tutmuyorki habire patinaj, tabi cabuk eskiyen lastikleri saymiyorum daha.. Ben her ikisinide ayni anda kullandigim icin 135 ile 480 arasinda daglar kadar ceki ve tutus farki var diyorum..135 likten inip 480 lige binince agirligini, ben bu yuku alir gotururum sahip dedigini hissedebiliyorsun.. Bizim yillik 250 saat isciligimiz var..sanirim 20 yil sonra anca rektefeye duser..belki 30, 26 yilda Yaptigimiz masraflarda dogal asinan parcalar, fren balatasi 2 kez, debriyaj 1 kez, mars motoru 2 kez, aku 2 kez.en buyugu rektefedir oda eski sahibinin eseri yani..birde patoza cok kosardik..patoz zaten traktorden can aliyor gibi..sukur simdi hersey bicere bakiyor..eskiden 2 evin tarlasini isledi simdi.miras bolundu 480.bize dustu..beni mezara sokar, yenide hic gozum yok, amma velakin 4x4 bir traktorede icim gitmiyor degil..70 dekar engebeli olmamis olsa 4x4 de gozumde olmaz..ama simdilik 480 ile devam.. 480s8 lerde guzel traktor, lakin piyasa fiyatina bakinca o parayi haketmiyorlar. Onun yerine beyaz kafa 89 90 model yagli balata 55 46 daha iyi bir secenek..hem kalipli hem dokumu daha iyi..birde liftomatiklisini ucuza kapatirsaniz degmeyin keyfinize. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Antonio Carraro
Teknik Bilgiler-Yorumlar
türk fiat 480 teknik özellikleri nelerdir
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt