PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
TÜRK-FİAT 80-66 DT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="POYRAZLI SALİH" data-source="post: 29626" data-attributes="member: 28"><p><strong>Ynt: TÜRK-FİAT 80-66 DT</strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong><span style="color: blue">orjinal kabinde 80-66 ları ufak gösteriyor </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">tabi orjinal kabininde kendine göre bi havası war dimi bide klima olursa manyax olur </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">babama klima taktıralım dedim çok güç kaybı olur dedi kabul etmedi</span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">motoru büyüttürelim daha az yakar dedim ozamanda lastikleri büyüttürmemiz gerekir dedi </span></strong></p><p><strong><span style="color: blue">turbo taktıralım dedim para yok dedi </span> </strong> </p><p></p><p><strong><span style="color: red">70-66 yı almadan önce babam same explorer 90a bakıyordu parçası pahalı die almadılar </span></strong></p><p><strong><span style="color: red">amcam valtra-valmet 6400e bakıyordu büyük die almadılar 70-66yı almaya karar verdiler </span></strong></p><p><strong><span style="color: red">para olsaydı 2 sene önce 285i verip 4*4 82-80 alcaklardı ucuz diye ama kısmet deelmiş</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="POYRAZLI SALİH, post: 29626, member: 28"] [b]Ynt: TÜRK-FİAT 80-66 DT[/b] [b][color=blue]orjinal kabinde 80-66 ları ufak gösteriyor tabi orjinal kabininde kendine göre bi havası war dimi bide klima olursa manyax olur babama klima taktıralım dedim çok güç kaybı olur dedi kabul etmedi motoru büyüttürelim daha az yakar dedim ozamanda lastikleri büyüttürmemiz gerekir dedi turbo taktıralım dedim para yok dedi [/color] [/b] [b][color=red]70-66 yı almadan önce babam same explorer 90a bakıyordu parçası pahalı die almadılar amcam valtra-valmet 6400e bakıyordu büyük die almadılar 70-66yı almaya karar verdiler para olsaydı 2 sene önce 285i verip 4*4 82-80 alcaklardı ucuz diye ama kısmet deelmiş[/color][/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Fiat
Fotoğraflar (Çekimler)
TÜRK-FİAT 80-66 DT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt