PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Türk sürücüleri şoka sokacak karar!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 443409" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Türk sürücüleri şoka sokacak karar!</strong></p><p></p><p>avrupaya gitemdim birçogumuzda öyle.filimlerde sinemalarda görüyoruz.her yolun polisi kontrol mekanizması var.hızlı giden anında tespit ediliyor.yabancı anında tespit ediliyor.yolda tehlike saçan bir şey olsa anında güvenlik orada.her kasabanın polisi şefi neyse asayiş amiri var.bizde niye yok bunu anlamam.</p><p> yollar çakıl ve mıcır dolu.</p><p> işaretler yok yada eksik yada kırık.</p><p>yollar çukur enebelli asfalt kavlamış vs vs</p><p>yolun tam ortasında ,ya taş ya kaplama teker parçası.</p><p>sen çift şeritli yoldan giden,yolun ortasında i derken karşıdan farları yakmış sana geliyor.</p><p> tır yolu ortalmış basıyor gaza</p><p>adam mıcırın üstünde son sürat gidiyor.arkadakinin camı kırılmış arabası zarar görmüş umrundamı şerefsizin.bunu yazmalıydım.kusura bakmayın.</p><p>daha nicesi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 443409, member: 988"] [b]Ynt: Türk sürücüleri şoka sokacak karar![/b] avrupaya gitemdim birçogumuzda öyle.filimlerde sinemalarda görüyoruz.her yolun polisi kontrol mekanizması var.hızlı giden anında tespit ediliyor.yabancı anında tespit ediliyor.yolda tehlike saçan bir şey olsa anında güvenlik orada.her kasabanın polisi şefi neyse asayiş amiri var.bizde niye yok bunu anlamam. yollar çakıl ve mıcır dolu. işaretler yok yada eksik yada kırık. yollar çukur enebelli asfalt kavlamış vs vs yolun tam ortasında ,ya taş ya kaplama teker parçası. sen çift şeritli yoldan giden,yolun ortasında i derken karşıdan farları yakmış sana geliyor. tır yolu ortalmış basıyor gaza adam mıcırın üstünde son sürat gidiyor.arkadakinin camı kırılmış arabası zarar görmüş umrundamı şerefsizin.bunu yazmalıydım.kusura bakmayın. daha nicesi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Türk sürücüleri şoka sokacak karar!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt