PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Türk Tarımında 50 yıldır değişen bir şey yok, bıraktığın, bildiğin gibi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="KüreLee" data-source="post: 1029293" data-attributes="member: 74139"><p>Prof. Dr. Tevfik Güngör Uras İlk ve ortaöğrenimini Ankara'da TED Yenişehir Koleji'nde tamamlayan Güngör Uras; 1955 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 'mali Şube'sinden mezun olmuş, 1988'de Boğaziçi Üniversitesi'nde doçentliğe hak kazanmış, 1994'te Marmara Üniversitesi'nde Profesör olmuştur. Çalışma hayatına Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile başlayan Uras, daha sonra Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı, İktisadi Planlama Dairesi Uzmanı olarak görev yaptı. </p><p>Bu ürünlerin nasıl yetiştiğinden zerre haberi olmayanlardan. Bunun yerine bir köylü çocuğunun görüşleri daha muteberdir benim için. Bunlar gibi birçok yurdum aydını yazarı çizeri, rakı içerken yediği leblebiyi, ağaçta yetişiyor sanan, yurdum burjuvalarındandır. Ayyy oğlum, onlar pis, onlara dokunma diye büyütülen bebelerden.</p><p>Türk tarımı kötüydü de, İktisadi planlama uzmanıyken sen naaptın derler adama?</p><p>Benim de hükümetin tarım politikalarına eleştirilerim var ama, ben bu adamların eleştirilerini kaala almam. Bunu Dr. Hasan beye ayrı cevap olarak yazacağım. Belki alıntıyı bile yanlış anlatmıştır.</p><p></p><p>2007 de Milliyet muhalif medya iken, <span style="color: #B22222">Türk Tarımında 50 yıldır değişen bir şey yok, bıraktığın, bildiğin gibi...</span> diye yazı yazıp, tarımdaki stratejik ürünleri yerin dibine vuran, biri.</p><p>2012 den sonra Milliyet el değiştirip havuz gazetesi olunca, 2016 da <span style="color: #B22222">Her şeye rağmen bütçemiz sağlam</span> diye yazılar yazan, övgüler yazan yazarlardan.</p><p>Kaala alan kardeşlerime sözüm yok. Ben kaale almıyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="KüreLee, post: 1029293, member: 74139"] Prof. Dr. Tevfik Güngör Uras İlk ve ortaöğrenimini Ankara'da TED Yenişehir Koleji'nde tamamlayan Güngör Uras; 1955 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi 'mali Şube'sinden mezun olmuş, 1988'de Boğaziçi Üniversitesi'nde doçentliğe hak kazanmış, 1994'te Marmara Üniversitesi'nde Profesör olmuştur. Çalışma hayatına Halk Bankası Genel Müdürlüğü ile başlayan Uras, daha sonra Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı, İktisadi Planlama Dairesi Uzmanı olarak görev yaptı. Bu ürünlerin nasıl yetiştiğinden zerre haberi olmayanlardan. Bunun yerine bir köylü çocuğunun görüşleri daha muteberdir benim için. Bunlar gibi birçok yurdum aydını yazarı çizeri, rakı içerken yediği leblebiyi, ağaçta yetişiyor sanan, yurdum burjuvalarındandır. Ayyy oğlum, onlar pis, onlara dokunma diye büyütülen bebelerden. Türk tarımı kötüydü de, İktisadi planlama uzmanıyken sen naaptın derler adama? Benim de hükümetin tarım politikalarına eleştirilerim var ama, ben bu adamların eleştirilerini kaala almam. Bunu Dr. Hasan beye ayrı cevap olarak yazacağım. Belki alıntıyı bile yanlış anlatmıştır. 2007 de Milliyet muhalif medya iken, [COLOR="#B22222"]Türk Tarımında 50 yıldır değişen bir şey yok, bıraktığın, bildiğin gibi...[/COLOR] diye yazı yazıp, tarımdaki stratejik ürünleri yerin dibine vuran, biri. 2012 den sonra Milliyet el değiştirip havuz gazetesi olunca, 2016 da [COLOR="#B22222"]Her şeye rağmen bütçemiz sağlam[/COLOR] diye yazılar yazan, övgüler yazan yazarlardan. Kaala alan kardeşlerime sözüm yok. Ben kaale almıyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Türk Tarımında 50 yıldır değişen bir şey yok, bıraktığın, bildiğin gibi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt