PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Türk Tarımında 50 yıldır değişen bir şey yok, bıraktığın, bildiğin gibi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Göktürk." data-source="post: 1029357" data-attributes="member: 25349"><p>Yazının 2007 tarihli olduğunu görseydim yorum yapmazdım.Konuyu açan Murat bey olduğu için bu kadar yazayım.</p><p>On senede bile etrafımda ileriye doğru çok şey değişti.Ülkede tarımı geriye giden yerlerde olmuştur,mümkündür.Altı yıl yerinde sayan tarla ve icar fiyatları bölgemizde son iki yılda % 50 arttı.Tarımsal kazanç yoksa bu artış nerden geliyor.İstanbul'a yakın bir yerde değilki,parayı bulan İstanbullu köy kökenlilerin hafta sonu heveslerini gidermek için 5-10 dekar kapıştıkları dağ bayır,yolsuz,susuz demeyip para yatırdıkları yer olsunda fiyatları artsın. İlimizin içinde belki gerileyen yerlerde olmuştur.Ben kendi gözlemimi yapıyorum,etrafımdaki makinaları ve teknolojiyi görüyorum.Yazdıklarım ülke tarımına elbette genellenemez.Yazdıklarımı herhangi bir yeri övmek için diye asla düşünmeyin.Politikacının görevi milletinin önünü açmaktır.Översem çiftçimizin çalışkanlığını övebilirim.Karınca gibi çalıştıklarını görüyorum.</p><p>Pahalıya maloluyor diye buğday,yem bitkisi,yağ bitkisi,pancar üretmekten vazgeçemeyiz.Bunlar masa başından konuşulacak işler değildir.Aslında </p><p>pahalıya ürettiğimizi kimlerin üflediği belli.Şu konuma göz atarsanız (10 yıllık değil 10 günlük yazı) bana hak vereceksiniz. </p><p><a href="http://www.trakkulup.net/showthread.php?t=79362" target="_blank">http://www.trakkulup.net/showthread.php?t=79362</a></p><p>Kısaca; ileriye gidiyoruz,daha da ileriye gideceğiz ve önümüzdekileri onların ürettiği teknolojiyle de olsa yakalayacağız.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Göktürk., post: 1029357, member: 25349"] Yazının 2007 tarihli olduğunu görseydim yorum yapmazdım.Konuyu açan Murat bey olduğu için bu kadar yazayım. On senede bile etrafımda ileriye doğru çok şey değişti.Ülkede tarımı geriye giden yerlerde olmuştur,mümkündür.Altı yıl yerinde sayan tarla ve icar fiyatları bölgemizde son iki yılda % 50 arttı.Tarımsal kazanç yoksa bu artış nerden geliyor.İstanbul'a yakın bir yerde değilki,parayı bulan İstanbullu köy kökenlilerin hafta sonu heveslerini gidermek için 5-10 dekar kapıştıkları dağ bayır,yolsuz,susuz demeyip para yatırdıkları yer olsunda fiyatları artsın. İlimizin içinde belki gerileyen yerlerde olmuştur.Ben kendi gözlemimi yapıyorum,etrafımdaki makinaları ve teknolojiyi görüyorum.Yazdıklarım ülke tarımına elbette genellenemez.Yazdıklarımı herhangi bir yeri övmek için diye asla düşünmeyin.Politikacının görevi milletinin önünü açmaktır.Översem çiftçimizin çalışkanlığını övebilirim.Karınca gibi çalıştıklarını görüyorum. Pahalıya maloluyor diye buğday,yem bitkisi,yağ bitkisi,pancar üretmekten vazgeçemeyiz.Bunlar masa başından konuşulacak işler değildir.Aslında pahalıya ürettiğimizi kimlerin üflediği belli.Şu konuma göz atarsanız (10 yıllık değil 10 günlük yazı) bana hak vereceksiniz. [url]http://www.trakkulup.net/showthread.php?t=79362[/url] Kısaca; ileriye gidiyoruz,daha da ileriye gideceğiz ve önümüzdekileri onların ürettiği teknolojiyle de olsa yakalayacağız. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Türk Tarımında 50 yıldır değişen bir şey yok, bıraktığın, bildiğin gibi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt