PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Türk Traktörde Üretim durdu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ali_kockaya" data-source="post: 958622" data-attributes="member: 7396"><p><strong>Ynt: Türk Traktörde Üretim durdu</strong></p><p></p><p>elektrik kesildi domino etkisi oldu. grev başladı domino etkisi oldu. ülkenin ekonomik çarklarının dönmesi lazım. var olmak için üretim şart..varsın stok olsun satacak bir yer bulurlar. Türkiyedeki fabrika durdu mu boşluğu ithal araba traktör dolduracak. ben komplo teorisi arıyorum arkadaş.</p><p></p><p>Biz yeterli inovasyon üretemeyen bir ülkeyiz.bütün dünyanın örnek alıp patent ödediği özgün fikirlerimiz yok.bu belkide adamlar yapmış ya.kompleksimizden oluyor. grev olan işletmelerin sahipleri fabrikayı yurt dışına taşımak yada çinden işçi getirmeyi düşünüyorlardır bence.bu fabrikalar doğu illerinde olsa bu sorunlar olmazdı bence.800-1000 tl kira olan yer ile 250 tl kira ya ev bulunan bir doğu ili çok şey fark eder.sanayici bütün sanayiyi marmaraya yaparak kendi ayana kurşun sıkmış.ülkenin nüfus dengesini de bozmuş.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ali_kockaya, post: 958622, member: 7396"] [b]Ynt: Türk Traktörde Üretim durdu[/b] elektrik kesildi domino etkisi oldu. grev başladı domino etkisi oldu. ülkenin ekonomik çarklarının dönmesi lazım. var olmak için üretim şart..varsın stok olsun satacak bir yer bulurlar. Türkiyedeki fabrika durdu mu boşluğu ithal araba traktör dolduracak. ben komplo teorisi arıyorum arkadaş. Biz yeterli inovasyon üretemeyen bir ülkeyiz.bütün dünyanın örnek alıp patent ödediği özgün fikirlerimiz yok.bu belkide adamlar yapmış ya.kompleksimizden oluyor. grev olan işletmelerin sahipleri fabrikayı yurt dışına taşımak yada çinden işçi getirmeyi düşünüyorlardır bence.bu fabrikalar doğu illerinde olsa bu sorunlar olmazdı bence.800-1000 tl kira olan yer ile 250 tl kira ya ev bulunan bir doğu ili çok şey fark eder.sanayici bütün sanayiyi marmaraya yaparak kendi ayana kurşun sıkmış.ülkenin nüfus dengesini de bozmuş. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Türk Traktörde Üretim durdu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt