PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TÜRK TRAKTÖRLERİ ERKUNT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cevo" data-source="post: 221318" data-attributes="member: 12439"><p><strong>Ynt: TÜRK TRAKTÖRLERİ ERKUNT</strong></p><p></p><p>merhaba arkadaslar konuyu yenı okudum yenı bır erkunt kullanıcısı olarak sıze kullandıgım traktorlerıde yazayım bende 1978 model fıat 640 vardı guzel motordu kotulemeye gerek yok cok ekmegını yedım falat traktor kısa oldugu ıcın pancar kepsesıne uygun degıl dı ve eskıdıgı ıcın 285 massey ferguson aldım onunda ekmegını cok yedım ama masseyde yokus asagı kompresor yok allaha emanet gıdıyorsun bıde hıdrolık sıstemı fazla agır kaldıramıyordu simdi cogu kısı sen yapamamıssındır falan dıyecek hıc kımse ıtıraz etmesın kaldırmıyor ama 640 onu kalkar yınede kaldırıdı sımdı yenı erkunt kullanıcısı olarak sunları dıyorum hem fıat hem mf kullanıcısı olarak soyleyın bana degısık markalar gelene kadar vitesler kolları ortadaydı yalan mı arkadaslar bıze 1960 lardan kalma teknolojıyı satıyolardı ama baska markalar cogalmaya basladıkca traktorlerde konfor artmaya basladı sımdı yenı cıkan 288g larda bıle hala vıtes kolları ortada konfor yok bızı somurduler traktorlere bısı dıyecegım yok yenı aldıgım traktorude övecegım yok size herkezın traktoru kendıne ıyıdır kım benım traktor cekmıyo cok yakıyo der gözümüzü acalı m arkadaslar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cevo, post: 221318, member: 12439"] [b]Ynt: TÜRK TRAKTÖRLERİ ERKUNT[/b] merhaba arkadaslar konuyu yenı okudum yenı bır erkunt kullanıcısı olarak sıze kullandıgım traktorlerıde yazayım bende 1978 model fıat 640 vardı guzel motordu kotulemeye gerek yok cok ekmegını yedım falat traktor kısa oldugu ıcın pancar kepsesıne uygun degıl dı ve eskıdıgı ıcın 285 massey ferguson aldım onunda ekmegını cok yedım ama masseyde yokus asagı kompresor yok allaha emanet gıdıyorsun bıde hıdrolık sıstemı fazla agır kaldıramıyordu simdi cogu kısı sen yapamamıssındır falan dıyecek hıc kımse ıtıraz etmesın kaldırmıyor ama 640 onu kalkar yınede kaldırıdı sımdı yenı erkunt kullanıcısı olarak sunları dıyorum hem fıat hem mf kullanıcısı olarak soyleyın bana degısık markalar gelene kadar vitesler kolları ortadaydı yalan mı arkadaslar bıze 1960 lardan kalma teknolojıyı satıyolardı ama baska markalar cogalmaya basladıkca traktorlerde konfor artmaya basladı sımdı yenı cıkan 288g larda bıle hala vıtes kolları ortada konfor yok bızı somurduler traktorlere bısı dıyecegım yok yenı aldıgım traktorude övecegım yok size herkezın traktoru kendıne ıyıdır kım benım traktor cekmıyo cok yakıyo der gözümüzü acalı m arkadaslar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
TÜRK TRAKTÖRLERİ ERKUNT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt