PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
türkiye de ciftcilik bitiyormu sizce
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nailyetek" data-source="post: 185048" data-attributes="member: 8099"><p><strong>Ynt: türkiye de ciftcilik bitiyormu sizce</strong></p><p></p><p>Slm...Mustafa bey..yazdıklarının bir kısmında son derece haklısın..bende köyde yaşıyorum ve geçimimizi köyden sağlıyoruz..birde sizler gibi şehirde bir işte çalışıpta köydeki arazileri işleyen dost ve akrabalarımız var..tabiki onlar bizlerden daha şanslı ve karlı durumda..köyde yaşamanın da avantajları olduğu kadar dezavantajlarıda vardır...belki sizin köyünüz şehire yakın dır veya uzaktır, tam bilemiyorum...büyüktür veya küçüktür..orasıda ayrı bir konu..ama sonuçta köylerimizi de birilerinin beklemesi gerekli diye düşünüyorum..(bizim eve bi göz kulak oluverin..) tabi bu köylerde imece usulü bişeylerde yapılmaya çalışılıyor..imkanlar dahilinde..geleni var gideni var...birde bi türlü düzelmeyen işlerin üstüne ' angare ' tabiredilen şeyler çıkınca köydeki vatandaş ne tarlasına bakabiliyor, nede sulamasına....bu konularda sizlerle yüz yüze saatlerce konuşabilirim....ama sakın yanlış anlama size sitem etmek istemedim...köylü olmak ile çiftçi olmak arasında büyük bi fark var diye düşünüyorum..sürç-i lisan ettiysem affola..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nailyetek, post: 185048, member: 8099"] [b]Ynt: türkiye de ciftcilik bitiyormu sizce[/b] Slm...Mustafa bey..yazdıklarının bir kısmında son derece haklısın..bende köyde yaşıyorum ve geçimimizi köyden sağlıyoruz..birde sizler gibi şehirde bir işte çalışıpta köydeki arazileri işleyen dost ve akrabalarımız var..tabiki onlar bizlerden daha şanslı ve karlı durumda..köyde yaşamanın da avantajları olduğu kadar dezavantajlarıda vardır...belki sizin köyünüz şehire yakın dır veya uzaktır, tam bilemiyorum...büyüktür veya küçüktür..orasıda ayrı bir konu..ama sonuçta köylerimizi de birilerinin beklemesi gerekli diye düşünüyorum..(bizim eve bi göz kulak oluverin..) tabi bu köylerde imece usulü bişeylerde yapılmaya çalışılıyor..imkanlar dahilinde..geleni var gideni var...birde bi türlü düzelmeyen işlerin üstüne ' angare ' tabiredilen şeyler çıkınca köydeki vatandaş ne tarlasına bakabiliyor, nede sulamasına....bu konularda sizlerle yüz yüze saatlerce konuşabilirim....ama sakın yanlış anlama size sitem etmek istemedim...köylü olmak ile çiftçi olmak arasında büyük bi fark var diye düşünüyorum..sürç-i lisan ettiysem affola.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
türkiye de ciftcilik bitiyormu sizce
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt