PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Türkiye deki pahalı mazotun sorumlusu bulundu!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="İzzet toker" data-source="post: 1189323" data-attributes="member: 6788"><p>Anlatacağım konuya bir örnekle başlıyayım</p><p>Ülkemizde en çok traktör olan ilimiz Manisa, benim çalıştığım bölgesinde traktörlerin tamamına yakını bağ bahçe serisi</p><p>Orada 5 dönüm bağı olanın evinde bir traktörü olur, Ben Kubota ile oraya balya işi için gidiyorum, Gözlemime göre orada </p><p>1-Massey 240 bahçe serisi</p><p>2- NH Bahçe serisi ( Dağlık yerler 54c)</p><p>3-Steyt bahçe serisi</p><p>4- Diğerleri</p><p>Bu şekişde, ezici üstünlük masseyde</p><p>Kubota traktör yelpazesi olrak aslında en çok bağ bahçecilere hitap etmesine rağmen, Manisa yöresinde gözle görülür bir varlık gösterebilmiş değil. Çiftçilere sorduğumda, diyorlar ki alıp deneyen oldu, Traktör çekmiyor, boğuluyor, alanlar oldu hepsi geri sattı diyorlar, Çifçiler arasında imajı iyi değil yani</p><p>Bir Kubota kullanıcısı olarak sana tavsiyem MK 5000 alacağına m6040 bahçe serisini al</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İzzet toker, post: 1189323, member: 6788"] Anlatacağım konuya bir örnekle başlıyayım Ülkemizde en çok traktör olan ilimiz Manisa, benim çalıştığım bölgesinde traktörlerin tamamına yakını bağ bahçe serisi Orada 5 dönüm bağı olanın evinde bir traktörü olur, Ben Kubota ile oraya balya işi için gidiyorum, Gözlemime göre orada 1-Massey 240 bahçe serisi 2- NH Bahçe serisi ( Dağlık yerler 54c) 3-Steyt bahçe serisi 4- Diğerleri Bu şekişde, ezici üstünlük masseyde Kubota traktör yelpazesi olrak aslında en çok bağ bahçecilere hitap etmesine rağmen, Manisa yöresinde gözle görülür bir varlık gösterebilmiş değil. Çiftçilere sorduğumda, diyorlar ki alıp deneyen oldu, Traktör çekmiyor, boğuluyor, alanlar oldu hepsi geri sattı diyorlar, Çifçiler arasında imajı iyi değil yani Bir Kubota kullanıcısı olarak sana tavsiyem MK 5000 alacağına m6040 bahçe serisini al [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Türkiye deki pahalı mazotun sorumlusu bulundu!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt