PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Türkiye deki pahalı mazotun sorumlusu bulundu!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ceya023" data-source="post: 1189513" data-attributes="member: 2401"><p>Kubota yı biz 2011 den belli kullanıyoruz sağlamlıgı konusunda daha saglam ve sorunsuz traktör piyasada yok. Ancak tek sorun Kubota Türkiye .. Satış ekibi değişti telefon actıgınızda saçma sapan konusan ahkam kesen birileri ile muhattap oluyorsunuz ben bu yuzden 1.5 yıldır aramıyorum. Bu satış ve pazarlama ekibi ile kubota turkiyede bitede bilir bayileri kan aglıyor fabrikadan kimse japonyaya feedback yapmıyor yapamıyor. Yani markanın bu kadar agır piyasada ilerlemesinin sebebi türkiyedeki çalışanları.. Servis arıza yapmamasından para kazanamamasından şikayetci dogal olarak servisten sadece filtre alırsanız adamlarda kubota müşterilerine karsı çok ilgili olmuyorlar veya kimisi filtreyi parcayı pahalı satarak para kazanmaya calısıyor v.s. Güçlü servis ve bayileri yok . Onun dısında traktör tam muadili bir traktörle aynı gün aynı işi aynı ekipman ile yaptıgında m8540 için konusuyorum 110lt de 15lt daha az yakıyor bunu denedim. bunun dısında traktör 1000 saatten sonra sanki dahada azaldı yakıtı. Konforu yerlilerden çok iyi ancak mf ve deutz un üst serilerinden kötü tabi aradaki fiyat farkıda 40bin tl olunca o konfora deger mi düşünülür. Traktör özellikle seri yapılan işlerde çok çok iyi mesela kazayagı cekimi v.s. gaz basınca devirlenmesi falan çok çok iyidir zevk verir. Bunun yanında Muadillerinden 300kg hafiftir arkası özellikle buda agır işte ve yolda giderken fark edilebilir. Ön agırlıgı yeterlidir ve cok dengelidir hiç bir zaman önü kalkmıyor. Güzel traktördür alan pişman olmaz. Öyle orasından bu cıktı bu patladı bu catladı traktör yattı gibi sorunlarla karsılaşılmayacak sadelikte dizayn edilmiş bir alettir. Motoru devirlidir misal son gazı 2700dd lerdedir muadilleri 2400DD falandır. biz memnunuz ama biraz daha konforu artmalı lüks segment için ama alt segmentten cok cok iyi oldugu kesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ceya023, post: 1189513, member: 2401"] Kubota yı biz 2011 den belli kullanıyoruz sağlamlıgı konusunda daha saglam ve sorunsuz traktör piyasada yok. Ancak tek sorun Kubota Türkiye .. Satış ekibi değişti telefon actıgınızda saçma sapan konusan ahkam kesen birileri ile muhattap oluyorsunuz ben bu yuzden 1.5 yıldır aramıyorum. Bu satış ve pazarlama ekibi ile kubota turkiyede bitede bilir bayileri kan aglıyor fabrikadan kimse japonyaya feedback yapmıyor yapamıyor. Yani markanın bu kadar agır piyasada ilerlemesinin sebebi türkiyedeki çalışanları.. Servis arıza yapmamasından para kazanamamasından şikayetci dogal olarak servisten sadece filtre alırsanız adamlarda kubota müşterilerine karsı çok ilgili olmuyorlar veya kimisi filtreyi parcayı pahalı satarak para kazanmaya calısıyor v.s. Güçlü servis ve bayileri yok . Onun dısında traktör tam muadili bir traktörle aynı gün aynı işi aynı ekipman ile yaptıgında m8540 için konusuyorum 110lt de 15lt daha az yakıyor bunu denedim. bunun dısında traktör 1000 saatten sonra sanki dahada azaldı yakıtı. Konforu yerlilerden çok iyi ancak mf ve deutz un üst serilerinden kötü tabi aradaki fiyat farkıda 40bin tl olunca o konfora deger mi düşünülür. Traktör özellikle seri yapılan işlerde çok çok iyi mesela kazayagı cekimi v.s. gaz basınca devirlenmesi falan çok çok iyidir zevk verir. Bunun yanında Muadillerinden 300kg hafiftir arkası özellikle buda agır işte ve yolda giderken fark edilebilir. Ön agırlıgı yeterlidir ve cok dengelidir hiç bir zaman önü kalkmıyor. Güzel traktördür alan pişman olmaz. Öyle orasından bu cıktı bu patladı bu catladı traktör yattı gibi sorunlarla karsılaşılmayacak sadelikte dizayn edilmiş bir alettir. Motoru devirlidir misal son gazı 2700dd lerdedir muadilleri 2400DD falandır. biz memnunuz ama biraz daha konforu artmalı lüks segment için ama alt segmentten cok cok iyi oldugu kesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Türkiye deki pahalı mazotun sorumlusu bulundu!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt