PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Türkiye'de kırmızı et üretimi 218 bin ton oldu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="Hermiyas" data-source="post: 867977" data-attributes="member: 41641"><p><strong>Türkiye ' de kırmızı et üretimi 218 bin ton oldu</strong></p><p><strong>Ana Sayfa» Ekonomi» Ekonomi Kurumları</strong></p><p><strong>12.08.2014 10:32</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Bu yılın ikinci çeyreğinde 189 bin 848 ton sığır eti, 23 bin 451 ton koyun eti üretildi</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>ANKARA - Türkiye ' nin toplam kırmızı et üretimi, bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki döneme göre yüzde 18,1 artarak 218 bin 432 ton oldu.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 ' ün 2. çeyreğine ilişkin kırmızı et üretimi istatistiklerini açıkladı.</strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Buna göre, toplam kırmızı et üretimi, ikinci çeyrekte 218 bin 432 ton oldu. Kırmızı et üretimi, bir önceki döneme göre yüzde 18,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 2,6 arttı. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Söz konusu dönemde, kırmızı et üretiminin 189 bin 848 tonunu sığır eti, 23 bin 451 tonunu koyun eti, 4 bin 859 tonunu keçi eti, 274 tonunu manda eti oluşturdu. </strong></p><p><strong></strong></p><p><strong>Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 15,8, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 1,2 artış kaydetti. Koyun eti üretimi de bir önceki döneme göre yüzde 35, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6,8 arttı.</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hermiyas, post: 867977, member: 41641"] [b]Türkiye ' de kırmızı et üretimi 218 bin ton oldu Ana Sayfa» Ekonomi» Ekonomi Kurumları 12.08.2014 10:32 Bu yılın ikinci çeyreğinde 189 bin 848 ton sığır eti, 23 bin 451 ton koyun eti üretildi ANKARA - Türkiye ' nin toplam kırmızı et üretimi, bu yılın ikinci çeyreğinde bir önceki döneme göre yüzde 18,1 artarak 218 bin 432 ton oldu. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2014 ' ün 2. çeyreğine ilişkin kırmızı et üretimi istatistiklerini açıkladı. Buna göre, toplam kırmızı et üretimi, ikinci çeyrekte 218 bin 432 ton oldu. Kırmızı et üretimi, bir önceki döneme göre yüzde 18,1, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 2,6 arttı. Söz konusu dönemde, kırmızı et üretiminin 189 bin 848 tonunu sığır eti, 23 bin 451 tonunu koyun eti, 4 bin 859 tonunu keçi eti, 274 tonunu manda eti oluşturdu. Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 15,8, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 1,2 artış kaydetti. Koyun eti üretimi de bir önceki döneme göre yüzde 35, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 6,8 arttı.[/b] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
Türkiye'de kırmızı et üretimi 218 bin ton oldu
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt