PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Türkiyede Tohum ve tohumculuk konusundaki görüşleriniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="köylü" data-source="post: 434167" data-attributes="member: 988"><p><strong>Ynt: Türkiyede Tohum ve tohumculuk konusundaki görüşleriniz</strong></p><p></p><p>arkadaşlar son zamanlarda ünlü bir firma.adamlar sertifikalı 6 köşe şu fransız arpasından tohum gönderiyorlar.cumartesi benden yardım istediler aracı firma.inanın gülermisin ağlarmısın olayı.a</p><p> ama büyük harfla yazıyorum BİZİM ÇİFTÇİ MİDEYİM KÖYLÜ DEYİM HAK EDİYOR BU OLAYI.KANMAYI KANDIRILMAYI.ELİMDE AYDAN HANIM ARPA VAR ANAÇ.OKADAR KALİTELİ Kİ AMA ADAMLAR TORBANIN ÜZÜRİNDEKİ YAZIYA KANIYORLAR.BEN BİR ÇOK YERE DAGITTIM.ALNA BİRDAHA İSYTİYOR.ELİMDE ÇAVDARLI KARIŞIK 300 KĞ VAR KÜTAHYADAN ALMAYA GELİYOR BİR DOSTUM.ANLAYAN ANLIYOR.</p><p> ben hiç bir ÖZEL firmaya güvenmiyorum tekliflerine de sıcak bakmıyorum.kanmak kandırlımak kandırmak istemiyorum kimseyi.ben çok derinleri biliyorum.ama ne desem boş.</p><p> yarın aydan hanımın yanına gidiyorum. yeni tescil bir buğday almaya.</p><p> ve ŞU BENİM MEŞHUR NOHUDU TOHUM BANKASINDA ARAŞTIRMAYA GÖTÜRÜYORUM.BAKALIM NE ÇIKACAK.</p><p> DEVLET KURULUŞLARINDAN ŞAŞMAYIN.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="köylü, post: 434167, member: 988"] [b]Ynt: Türkiyede Tohum ve tohumculuk konusundaki görüşleriniz[/b] arkadaşlar son zamanlarda ünlü bir firma.adamlar sertifikalı 6 köşe şu fransız arpasından tohum gönderiyorlar.cumartesi benden yardım istediler aracı firma.inanın gülermisin ağlarmısın olayı.a ama büyük harfla yazıyorum BİZİM ÇİFTÇİ MİDEYİM KÖYLÜ DEYİM HAK EDİYOR BU OLAYI.KANMAYI KANDIRILMAYI.ELİMDE AYDAN HANIM ARPA VAR ANAÇ.OKADAR KALİTELİ Kİ AMA ADAMLAR TORBANIN ÜZÜRİNDEKİ YAZIYA KANIYORLAR.BEN BİR ÇOK YERE DAGITTIM.ALNA BİRDAHA İSYTİYOR.ELİMDE ÇAVDARLI KARIŞIK 300 KĞ VAR KÜTAHYADAN ALMAYA GELİYOR BİR DOSTUM.ANLAYAN ANLIYOR. ben hiç bir ÖZEL firmaya güvenmiyorum tekliflerine de sıcak bakmıyorum.kanmak kandırlımak kandırmak istemiyorum kimseyi.ben çok derinleri biliyorum.ama ne desem boş. yarın aydan hanımın yanına gidiyorum. yeni tescil bir buğday almaya. ve ŞU BENİM MEŞHUR NOHUDU TOHUM BANKASINDA ARAŞTIRMAYA GÖTÜRÜYORUM.BAKALIM NE ÇIKACAK. DEVLET KURULUŞLARINDAN ŞAŞMAYIN. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Türkiyede Tohum ve tohumculuk konusundaki görüşleriniz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt