PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Biçerdöverler
Diğer Biçerdöverler
Türkiye'nin biçerdöver parkı yaşlanıyor!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Aykt_Alprsln" data-source="post: 1444952" data-attributes="member: 76777"><p>Motor haritası internete motor ismi yazınca çıkıyor ama takıldıktan sonraki ufak ayarlar biraz değişiklik gösterebiliyor.</p><p>Şimdilerde hocam insanlar hem tarım hem müteahhitlik gibi her ikisini birden yaptığından aldığı ekipmanda sadece fiyat, yaptığı kaliteli iş bide servis, yedek parça olarak değerlendiriyor.</p><p>Yakıtı çok aşırı olmadığı sürece pek düşünen yok, kurtarmıyor deyip çiftçiye yansıtanda var ama buna karşı atik sürüş ve güzel işçilik çıkarmak isteniyor.</p><p>Claas biçerdöver de güzel fakat 2. El piyasası düşük ve talep az olduğu için pek tercih eden yok ama ileri yıllarda artacak gibi lexion MAN D26 ,12.4 litre (550hp) motor var fendt 1000 variolarda kullanılıyormuş yakıtı tuzlu geldi her tarlada tabla söküp takmak gerekiyor biraz daha orta segmentlere baktım.</p><p>Claas trion 640 gelecekmiş konya fuarına eskişehir ve karamanda var bir kaç video paylaşmışlar güzel iş çıkarıyordu Cummins B6.7 / 6.7 litrelik (306) bi motor var nasıl bilmiyorum.</p><p>Fendt 6335 C baktım laverda M410 ile aynı makine eski usta bi abim vardı çok övdü makine buğday sezonuna yetişmiyor 40k € üzeri kapora istediler. Kullananlar memnun Agco power 6 silindir 8.7 litrelik motor mevcut (360 hp)</p><p>Bide CX8.80 vardı bi akrabamız aldı bizim işimizi yapan bu ay içinde gelir. Orta segment biçerlere göre max.beygir olarak güzel FPT cursor 9 motor 8.7 litre 395 hp'ye kadar çıkıyor nasıl bi iş çıkarır bilmiyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Aykt_Alprsln, post: 1444952, member: 76777"] Motor haritası internete motor ismi yazınca çıkıyor ama takıldıktan sonraki ufak ayarlar biraz değişiklik gösterebiliyor. Şimdilerde hocam insanlar hem tarım hem müteahhitlik gibi her ikisini birden yaptığından aldığı ekipmanda sadece fiyat, yaptığı kaliteli iş bide servis, yedek parça olarak değerlendiriyor. Yakıtı çok aşırı olmadığı sürece pek düşünen yok, kurtarmıyor deyip çiftçiye yansıtanda var ama buna karşı atik sürüş ve güzel işçilik çıkarmak isteniyor. Claas biçerdöver de güzel fakat 2. El piyasası düşük ve talep az olduğu için pek tercih eden yok ama ileri yıllarda artacak gibi lexion MAN D26 ,12.4 litre (550hp) motor var fendt 1000 variolarda kullanılıyormuş yakıtı tuzlu geldi her tarlada tabla söküp takmak gerekiyor biraz daha orta segmentlere baktım. Claas trion 640 gelecekmiş konya fuarına eskişehir ve karamanda var bir kaç video paylaşmışlar güzel iş çıkarıyordu Cummins B6.7 / 6.7 litrelik (306) bi motor var nasıl bilmiyorum. Fendt 6335 C baktım laverda M410 ile aynı makine eski usta bi abim vardı çok övdü makine buğday sezonuna yetişmiyor 40k € üzeri kapora istediler. Kullananlar memnun Agco power 6 silindir 8.7 litrelik motor mevcut (360 hp) Bide CX8.80 vardı bi akrabamız aldı bizim işimizi yapan bu ay içinde gelir. Orta segment biçerlere göre max.beygir olarak güzel FPT cursor 9 motor 8.7 litre 395 hp'ye kadar çıkıyor nasıl bi iş çıkarır bilmiyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Biçerdöverler
Diğer Biçerdöverler
Türkiye'nin biçerdöver parkı yaşlanıyor!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt