PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
türkiyenin en verimli tarlaları hagi ilimizde???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="susurluklu10" data-source="post: 210518" data-attributes="member: 5581"><p><strong>Ynt: türkiyenin en verimli tarlaları hagi ilimizde???</strong></p><p></p><p>fırtına mehmet dostum bizim 2.senesindede ister inan ister inanmada 1680 kg aldık dönümüne.pancarda 9 ton,domatesde damlama yapan çiftçi kardeşlerimiz 12den aşağı alanı görmedim,buğdayda ovada sulama yapılmamasına rağmen en fazla 810,en azda bayırda 250 gördüm kendimizde,ayçiçeği 400 kg.ki bunlar bizim balıkesirdedir.ama birde karacabey ovasında sulama kanalları var ve dahada fazla alıyorlar.hayvancılıkta yine aynı şekilde allahımıza bin şükür.aydınlılar,toğatlılar gibi sulansa buğday ve ayçiçeğidede dahada fazla verim alınabilir. allah herkeze bereketli günler nasip eylesin.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="susurluklu10, post: 210518, member: 5581"] [b]Ynt: türkiyenin en verimli tarlaları hagi ilimizde???[/b] fırtına mehmet dostum bizim 2.senesindede ister inan ister inanmada 1680 kg aldık dönümüne.pancarda 9 ton,domatesde damlama yapan çiftçi kardeşlerimiz 12den aşağı alanı görmedim,buğdayda ovada sulama yapılmamasına rağmen en fazla 810,en azda bayırda 250 gördüm kendimizde,ayçiçeği 400 kg.ki bunlar bizim balıkesirdedir.ama birde karacabey ovasında sulama kanalları var ve dahada fazla alıyorlar.hayvancılıkta yine aynı şekilde allahımıza bin şükür.aydınlılar,toğatlılar gibi sulansa buğday ve ayçiçeğidede dahada fazla verim alınabilir. allah herkeze bereketli günler nasip eylesin. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
türkiyenin en verimli tarlaları hagi ilimizde???
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt