PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
TÜRKİYE'YE GELEN İLK ZETOR...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FEHİM" data-source="post: 736117" data-attributes="member: 15643"><p><strong>Ynt: TÜRKİYE'YE GELEN İLK ZETOR...</strong></p><p></p><p>sende haklısın ama birde olayın başka yönü var.</p><p>1- Kadın yövmiyesi 40 tl oda arası dürülüyse 1 dekar yer çapalayabilir.</p><p>2-şeker oranı hiç 16 poları (kimse bulamıyor) elde edemiyoruz.</p><p>3-polar olmayınca fiyat ta olmuyor.</p><p>4-yıllık sözleşme olunca makinalaşmaya gidemiyoruz.(söküm makinası gibi)</p><p>5-söküm için işçiye dölümüne 100-130 tl ödüyoruz.</p><p>6-tohumlar eski tohum değil kendini yırtsan 6,7 tonu geçemiyorsun.</p><p>7- ürün teslimini hava durumuna bakılmadan 10 gün gibi bir zamanda yapman gerekiyor.</p><p>8- daha sana çok sorun yazabilirim.</p><p></p><p>5,6 sene önce yağışlardan ve zamanın kısalığından 750 fiat a kovan saplamalarını kestirdik. tümosanı zorlamadan debriyajını elimize aldık. ufak tefek arızaları saymıyorum. o yıl neredeyse benzinliğe ortak bile olacaktım neredeyse. pancar sökümünde o günün fiyatından bu günün parasından sadece 7,8 bin liralık mazot yaktım. bu şartlarda pancar şöyle dursun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FEHİM, post: 736117, member: 15643"] [b]Ynt: TÜRKİYE'YE GELEN İLK ZETOR...[/b] sende haklısın ama birde olayın başka yönü var. 1- Kadın yövmiyesi 40 tl oda arası dürülüyse 1 dekar yer çapalayabilir. 2-şeker oranı hiç 16 poları (kimse bulamıyor) elde edemiyoruz. 3-polar olmayınca fiyat ta olmuyor. 4-yıllık sözleşme olunca makinalaşmaya gidemiyoruz.(söküm makinası gibi) 5-söküm için işçiye dölümüne 100-130 tl ödüyoruz. 6-tohumlar eski tohum değil kendini yırtsan 6,7 tonu geçemiyorsun. 7- ürün teslimini hava durumuna bakılmadan 10 gün gibi bir zamanda yapman gerekiyor. 8- daha sana çok sorun yazabilirim. 5,6 sene önce yağışlardan ve zamanın kısalığından 750 fiat a kovan saplamalarını kestirdik. tümosanı zorlamadan debriyajını elimize aldık. ufak tefek arızaları saymıyorum. o yıl neredeyse benzinliğe ortak bile olacaktım neredeyse. pancar sökümünde o günün fiyatından bu günün parasından sadece 7,8 bin liralık mazot yaktım. bu şartlarda pancar şöyle dursun. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Fotoğraflar (Çekimler)
TÜRKİYE'YE GELEN İLK ZETOR...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt