PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
UAN 32 | Çiftçi Yorumları | Güncel Fiyatlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hsynkky" data-source="post: 1428072" data-attributes="member: 93865"><p>Bizde Yılmaz Beyin Formülü Nasipse Bu Hafta Deneyeceğiz. Üre Çinko Sülfat Ve Demir Erittik Bekliyoruz. O Linkte Faydasını Görenler Oldukça Var. Sonuçları Paylaşan Birkaç Kişi Var. Ölçü Bakımından Başka Forumlarda da Araştırdığımda Benzer Ölçüler Çıkıyor. Hepsini Bir Atmak Yerine Gelişim Zamanı İhtiyaç Olanı Ayrı Tane Zamanı İhtiyaç Olanı Atılırsa Belki Fazlaca Tarlaya Girilmiş Olabilir Ama Verim Olarak Faydalı Olacağını Düşünüyorum. Sonuçta O Konuyu Açan Yılmaz Bey 10000 Dönüm Gibi Bir Alana Bu Uygulamayı Yapıyorsa Biz 20-30 Dönüm Gibi Bir Alana Denemek İçinde Olsa Yapsak Zararlı Çıkmayız Diye Düşünüyorum.</p><p></p><p>Konuya Dönmek Gerekirse Hazır Olan Gübrelerin İçerikleri Standart Ölçülerde Oluyor. Atılan Hava Şartları Atıldıktan Sonraki Hava Şartları Bunların Hepsi Etken . İyi Araştırmak Gerekiyor. Faydasını Görenler Burada Resimlerle Ve Kendi Yorumlarıyla Paylaşsa Hem Bilgi Birikimi Olur Hem de Herkes Faydalanır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hsynkky, post: 1428072, member: 93865"] Bizde Yılmaz Beyin Formülü Nasipse Bu Hafta Deneyeceğiz. Üre Çinko Sülfat Ve Demir Erittik Bekliyoruz. O Linkte Faydasını Görenler Oldukça Var. Sonuçları Paylaşan Birkaç Kişi Var. Ölçü Bakımından Başka Forumlarda da Araştırdığımda Benzer Ölçüler Çıkıyor. Hepsini Bir Atmak Yerine Gelişim Zamanı İhtiyaç Olanı Ayrı Tane Zamanı İhtiyaç Olanı Atılırsa Belki Fazlaca Tarlaya Girilmiş Olabilir Ama Verim Olarak Faydalı Olacağını Düşünüyorum. Sonuçta O Konuyu Açan Yılmaz Bey 10000 Dönüm Gibi Bir Alana Bu Uygulamayı Yapıyorsa Biz 20-30 Dönüm Gibi Bir Alana Denemek İçinde Olsa Yapsak Zararlı Çıkmayız Diye Düşünüyorum. Konuya Dönmek Gerekirse Hazır Olan Gübrelerin İçerikleri Standart Ölçülerde Oluyor. Atılan Hava Şartları Atıldıktan Sonraki Hava Şartları Bunların Hepsi Etken . İyi Araştırmak Gerekiyor. Faydasını Görenler Burada Resimlerle Ve Kendi Yorumlarıyla Paylaşsa Hem Bilgi Birikimi Olur Hem de Herkes Faydalanır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Gübreleme ve Bitki Besleme
UAN 32 | Çiftçi Yorumları | Güncel Fiyatlar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt