PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
UKRAYNA’DAN GETİRİLEN OT VE SAMANLAR ARTVİN'İN HOPA LİMANI'NDA DEPOLANIYOR
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Hacı Mehmet COŞKUN" data-source="post: 645518" data-attributes="member: 35264"><p><strong>Ynt: UKRAYNA’DAN GETİRİLEN OT VE SAMANLAR ARTVİN'İN HOPA LİMANI'NDA DEPOLANIYOR</strong></p><p></p><p>arkadaşlar bende yıllardır hayvancılık yapıyorum ufak capdada olsa .benim aklımın almadığı yıllardır hayvancılk yapan insan neyin ne olcanı iyi kötü bilir.saman işi sezonluk iş sen zamanında ihtiyacını karşılama sanrada ona buna mahana bul .kapında malın varsa bunun yemini samanını temin etmek senin görevin.</p><p>saman sıkıntısı olacağı ta 6. aydan belliydi .bu işi yapan arkaşlar neden o zamandan ihtiyacını temin etmedi.bunu aklı başında her insan bilir az olan şeyin değeri cok olur .hayvancılıkla alakası olmayan adam para eder diye almış koymuşda kenara senin yıl 12 ay ihtiyacın olan şeyi neden zamanında alıp koymuyorsun.olayın bu yönünüde düşünmeklazım .</p><p>kimse yazdıkları yanlış anlamasın .önce hatayı kendimizde arayalım derim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Hacı Mehmet COŞKUN, post: 645518, member: 35264"] [b]Ynt: UKRAYNA’DAN GETİRİLEN OT VE SAMANLAR ARTVİN'İN HOPA LİMANI'NDA DEPOLANIYOR[/b] arkadaşlar bende yıllardır hayvancılık yapıyorum ufak capdada olsa .benim aklımın almadığı yıllardır hayvancılk yapan insan neyin ne olcanı iyi kötü bilir.saman işi sezonluk iş sen zamanında ihtiyacını karşılama sanrada ona buna mahana bul .kapında malın varsa bunun yemini samanını temin etmek senin görevin. saman sıkıntısı olacağı ta 6. aydan belliydi .bu işi yapan arkaşlar neden o zamandan ihtiyacını temin etmedi.bunu aklı başında her insan bilir az olan şeyin değeri cok olur .hayvancılıkla alakası olmayan adam para eder diye almış koymuşda kenara senin yıl 12 ay ihtiyacın olan şeyi neden zamanında alıp koymuyorsun.olayın bu yönünüde düşünmeklazım . kimse yazdıkları yanlış anlamasın .önce hatayı kendimizde arayalım derim. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
UKRAYNA’DAN GETİRİLEN OT VE SAMANLAR ARTVİN'İN HOPA LİMANI'NDA DEPOLANIYOR
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt