PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA YAKIN GELECEĞE AİT TARIM TAHMİNLERİM (G-)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci97" data-source="post: 1259912" data-attributes="member: 79420"><p>Hayallere ötv gelmeden birde olumlu tahmin yapalım</p><p>Dünya yörüngesinde yüzde bilmem kaçlık bi sapma olacak</p><p>Anadolu ılıman yağışlı bir iklime girecek</p><p>Anadolu nun her yöresinde sulamadan mahsul yetişecek</p><p>Su kaynakları değerlendirilecek ama tüketim olmadığı için ülkemiz su zengini bir ülke olacak</p><p>Avrupa çiftçisi kuru tarımla uğraşacak </p><p>Tarım ürünleri ihracatı her yıl yeni rekorlar kıracak</p><p>Yerli tohum markalarımız olacak</p><p>Bir yerlerden petrol fışkıracak</p><p>Trakkulup teki hangi traktör az yakar soruları 6 silindirli traktör muhabbetlerine dönecek</p><p>Avrupanın ilkel tarım video larına bakıp adamlardaki çileye bak denilecek</p><p>Avrupa bizi kıskanacak ama sağ sol gözetmeyen bir hükümet olacak bizi kıskanıyorlar demiyecek</p><p>Yağışlardan dolayı meradaki otlar içinde hayvanlar kımıldamadan doyacak</p><p>Et ihracat rekorları kırılacak</p><p>Vatandaş et alma derdini bırakıp et en lezzetli nasıl pişirilir derdine düşecek</p><p>İnsanlar hoşgörülü mutlu olacak </p><p>Simdi arkadaşlar </p><p>ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİM</p><p>Nasreddin hoca nın dediği gibi Ya tutarsa[emoji848]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci97, post: 1259912, member: 79420"] Hayallere ötv gelmeden birde olumlu tahmin yapalım Dünya yörüngesinde yüzde bilmem kaçlık bi sapma olacak Anadolu ılıman yağışlı bir iklime girecek Anadolu nun her yöresinde sulamadan mahsul yetişecek Su kaynakları değerlendirilecek ama tüketim olmadığı için ülkemiz su zengini bir ülke olacak Avrupa çiftçisi kuru tarımla uğraşacak Tarım ürünleri ihracatı her yıl yeni rekorlar kıracak Yerli tohum markalarımız olacak Bir yerlerden petrol fışkıracak Trakkulup teki hangi traktör az yakar soruları 6 silindirli traktör muhabbetlerine dönecek Avrupanın ilkel tarım video larına bakıp adamlardaki çileye bak denilecek Avrupa bizi kıskanacak ama sağ sol gözetmeyen bir hükümet olacak bizi kıskanıyorlar demiyecek Yağışlardan dolayı meradaki otlar içinde hayvanlar kımıldamadan doyacak Et ihracat rekorları kırılacak Vatandaş et alma derdini bırakıp et en lezzetli nasıl pişirilir derdine düşecek İnsanlar hoşgörülü mutlu olacak Simdi arkadaşlar ÇOK ŞEY Mİ İSTEDİM Nasreddin hoca nın dediği gibi Ya tutarsa[emoji848] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA YAKIN GELECEĞE AİT TARIM TAHMİNLERİM (G-)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt