PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA YAKIN GELECEĞE AİT TARIM TAHMİNLERİM (G-)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci33" data-source="post: 1268669" data-attributes="member: 56425"><p>Sevgili abim konu başlığına göre bu şekilde cevap verdim. Gelecekteki halimizden bahsediyorum. Araplar trakyada satılan toprakların yarısını elinde tutuyormuş. Gelecekte hesaplar isek hepsini alacak demek oluyor. Kendi toprağımızda işçi olarak çalışmaktan bahsediyorum. Bir örnek ile özetlersek, Bir akrabamın sattığı toprağı sattığı kişiden çeltik ekmek için kiraladım. Akrabam geçerken geldi bindi traktörüme bir iki gitti geldi ve dediği tek şey, sen sen ol sattığın tarlada çalışma dedi. Duygusu hiç iyi ddğil dedi ve dahasını hissini siz düşünün.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci33, post: 1268669, member: 56425"] Sevgili abim konu başlığına göre bu şekilde cevap verdim. Gelecekteki halimizden bahsediyorum. Araplar trakyada satılan toprakların yarısını elinde tutuyormuş. Gelecekte hesaplar isek hepsini alacak demek oluyor. Kendi toprağımızda işçi olarak çalışmaktan bahsediyorum. Bir örnek ile özetlersek, Bir akrabamın sattığı toprağı sattığı kişiden çeltik ekmek için kiraladım. Akrabam geçerken geldi bindi traktörüme bir iki gitti geldi ve dediği tek şey, sen sen ol sattığın tarlada çalışma dedi. Duygusu hiç iyi ddğil dedi ve dahasını hissini siz düşünün. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
ÜLKEMİZDE VE DÜNYADA YAKIN GELECEĞE AİT TARIM TAHMİNLERİM (G-)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt