PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="UÖZKAN.77" data-source="post: 716917" data-attributes="member: 46698"><p><strong>Ynt: ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN</strong></p><p></p><p>Kaliteden, işçilikten, dökümden az buçuk anlayan herkes zetoru yakından bi kere görsün, incelesin yeter...</p><p></p><p>Abartısız 70-80 ' liğindeki hidrolik kollar çoğu motorun 100 ' lüğü ayarında.</p><p></p><p>En önemlisi taklidin-sahteciliğin-çin malı furyasının her tarafı-her sektörü sardığı-sarstığı bi zamanda. Adamlar hala <strong>kendi motorlarını, şanzımanlarını, difransiyellerini, pompalarını</strong> (bi araştırın bakalım hem EURO standartalrını tutturan hem de düz pompa yapabilen kaç firma var. Düz pompası 10 numara yağı mazot diye yakıyor, güneydoğu tarafından zetor alırken biraz dikkatli olun) üretiyor...</p><p></p><p>Eline bi perkins motor alanın traktör fabrikası kurduğu bi dönemdeyiz. At izi it izine karıştı... tüm malzemeleri bi kazana atmakla türlü, yemek, aşçılık olmadığı gibi... motoru-sanzımanı-difransiyeli birbirine vidalamakla da traktör OLMAZ!</p><p></p><p>Traktör üretmek, motor üretmekten kat kat zor bir iştir. </p><p></p><p>Ha ben yaptım oldu dersin ama senin ürettiğin bayiden eve zor gider, sanatkarın ki senelerce anahtar, tamir görmez!</p><p></p><p>Gözümle görmesem, binip denemesem lafı bu kadar uzatmazdım... Zetor kalitesinden taviz vermeden ülkemizde üretilirse çiftçimizin en azından çekmeyen traktör derdi biter, pompa arızası derdi biter... zırt-pırt arızalar biter...</p><p></p><p>Alan alır, almayan almaz... vesselam.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="UÖZKAN.77, post: 716917, member: 46698"] [b]Ynt: ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN[/b] Kaliteden, işçilikten, dökümden az buçuk anlayan herkes zetoru yakından bi kere görsün, incelesin yeter... Abartısız 70-80 ' liğindeki hidrolik kollar çoğu motorun 100 ' lüğü ayarında. En önemlisi taklidin-sahteciliğin-çin malı furyasının her tarafı-her sektörü sardığı-sarstığı bi zamanda. Adamlar hala [b]kendi motorlarını, şanzımanlarını, difransiyellerini, pompalarını[/b] (bi araştırın bakalım hem EURO standartalrını tutturan hem de düz pompa yapabilen kaç firma var. Düz pompası 10 numara yağı mazot diye yakıyor, güneydoğu tarafından zetor alırken biraz dikkatli olun) üretiyor... Eline bi perkins motor alanın traktör fabrikası kurduğu bi dönemdeyiz. At izi it izine karıştı... tüm malzemeleri bi kazana atmakla türlü, yemek, aşçılık olmadığı gibi... motoru-sanzımanı-difransiyeli birbirine vidalamakla da traktör OLMAZ! Traktör üretmek, motor üretmekten kat kat zor bir iştir. Ha ben yaptım oldu dersin ama senin ürettiğin bayiden eve zor gider, sanatkarın ki senelerce anahtar, tamir görmez! Gözümle görmesem, binip denemesem lafı bu kadar uzatmazdım... Zetor kalitesinden taviz vermeden ülkemizde üretilirse çiftçimizin en azından çekmeyen traktör derdi biter, pompa arızası derdi biter... zırt-pırt arızalar biter... Alan alır, almayan almaz... vesselam. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
ÜLKEMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt