PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ÜLKER VE KOÇ HAYANCILIGA GİRİYOR.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bartu" data-source="post: 287180" data-attributes="member: 18947"><p><strong>Ynt: ÜLKER VE KOÇ HAYANCILIGA GİRİYOR.</strong></p><p></p><p>bu ülke hep mu mantık ile bu şekilde kazandı. son bir kaç yıldır tarımımızda bir şeyler dönüyor. köyün dört bir yanı çiftlikler ile doldu,</p><p>ortaya bir firma çıktı sahiplerinde nasıl para varsa artık Trakyanın göz bebeği 18 000 dönümlük devlet çiftliğini aldı yetmedi Trakya nın 4 bir</p><p>tarafında tarla topluyor ister 3 dönüm ister 300 dönüm olsun tapuyu göster yeter fiyat önemli değil sadece benim köyümde 1 900 dönüm olmuş</p><p>Trak yada toplam nekadar oldu bilmiyorum. birde bu yerlerin ekip dikimini para ile sağa sola yaptırıyorlar inanınki tarlaların içinden çıkanlar</p><p>yapılan masrafı zor öder ne düşünce ne mantık ile bu yerler alınıyor bunada bir anlam vermiş değilim...</p><p>bu ülkede çok şeyler değişiyor bizde sadece seyre bakıyoruz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bartu, post: 287180, member: 18947"] [b]Ynt: ÜLKER VE KOÇ HAYANCILIGA GİRİYOR.[/b] bu ülke hep mu mantık ile bu şekilde kazandı. son bir kaç yıldır tarımımızda bir şeyler dönüyor. köyün dört bir yanı çiftlikler ile doldu, ortaya bir firma çıktı sahiplerinde nasıl para varsa artık Trakyanın göz bebeği 18 000 dönümlük devlet çiftliğini aldı yetmedi Trakya nın 4 bir tarafında tarla topluyor ister 3 dönüm ister 300 dönüm olsun tapuyu göster yeter fiyat önemli değil sadece benim köyümde 1 900 dönüm olmuş Trak yada toplam nekadar oldu bilmiyorum. birde bu yerlerin ekip dikimini para ile sağa sola yaptırıyorlar inanınki tarlaların içinden çıkanlar yapılan masrafı zor öder ne düşünce ne mantık ile bu yerler alınıyor bunada bir anlam vermiş değilim... bu ülkede çok şeyler değişiyor bizde sadece seyre bakıyoruz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
ÜLKER VE KOÇ HAYANCILIGA GİRİYOR.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt