PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Ülkere Mısır yetiştirmek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Gürgen Tarım" data-source="post: 1175178" data-attributes="member: 44262"><p>Gelicek yıl bende ekicem ilker. Bu yılda burada ekenler oldu hasattada gittim. Penguenin yanından geçemezler.kurumsallık sıfır. Vaad edilen çok şey var fakat netlik yok. Biçok rakam göz boyama.bu yıl sizin bölgenizde ekenler var hangisi firesini net görücek merak ediyorum. Fabrikaya yollanan kamyonların tonajlarını öğrenmek ayrıca bi mesele. Senin tarlandan alıyo kendi ambarına döker gibi döküyo. Ben sana penguenin sistemini anlatıyım. Biçer hava karardımı hasatı bırakır senin tarlanı gece biçip emeğini heba etmez. Fire 0. Fabrikaya giden kamyonu çiftçi kantara sokar kilosunu bilir. Alpuda çiftelerde biçok çiftçi ülkerden memnun değil. Alpuda 0.61 kuruş a aldığı çiftçiler var. Bu yıl konya bölgesine çiftelere sivrihisara ektirdiler. %5 standart fire hikayede kalır. 90 dekar tarladan 2300 lira alan adam biliyorum. </p><p></p><p>Sen kaliteli mal yetiştirirsen zaten dediği şartları sağlar. Bnim asıl anlatmak istediğim firma olarak sistemleri çiftçi odaklı değil. Senden boş senet alırlar. Sen malı yetiştirirsen alıp giderler yetiştiremezsen vurup giderler. </p><p></p><p>Herzaman bi alternatif olmalı. Geçen yık bölgede kimse ekmeyince 570 liraya çıkardılar fiyatı. Herkes çok ekmeye kalksın çiftçiye zerre acımazlar. O nedenle alternatif olmalı herzaman. </p><p></p><p>Biz bu yıl biraz tanelik mısıra yönelmeyi düşünüyoruz. Ülkerede bi 300 dekar falan ekicez.tabi anlaşabilirsek</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gürgen Tarım, post: 1175178, member: 44262"] Gelicek yıl bende ekicem ilker. Bu yılda burada ekenler oldu hasattada gittim. Penguenin yanından geçemezler.kurumsallık sıfır. Vaad edilen çok şey var fakat netlik yok. Biçok rakam göz boyama.bu yıl sizin bölgenizde ekenler var hangisi firesini net görücek merak ediyorum. Fabrikaya yollanan kamyonların tonajlarını öğrenmek ayrıca bi mesele. Senin tarlandan alıyo kendi ambarına döker gibi döküyo. Ben sana penguenin sistemini anlatıyım. Biçer hava karardımı hasatı bırakır senin tarlanı gece biçip emeğini heba etmez. Fire 0. Fabrikaya giden kamyonu çiftçi kantara sokar kilosunu bilir. Alpuda çiftelerde biçok çiftçi ülkerden memnun değil. Alpuda 0.61 kuruş a aldığı çiftçiler var. Bu yıl konya bölgesine çiftelere sivrihisara ektirdiler. %5 standart fire hikayede kalır. 90 dekar tarladan 2300 lira alan adam biliyorum. Sen kaliteli mal yetiştirirsen zaten dediği şartları sağlar. Bnim asıl anlatmak istediğim firma olarak sistemleri çiftçi odaklı değil. Senden boş senet alırlar. Sen malı yetiştirirsen alıp giderler yetiştiremezsen vurup giderler. Herzaman bi alternatif olmalı. Geçen yık bölgede kimse ekmeyince 570 liraya çıkardılar fiyatı. Herkes çok ekmeye kalksın çiftçiye zerre acımazlar. O nedenle alternatif olmalı herzaman. Biz bu yıl biraz tanelik mısıra yönelmeyi düşünüyoruz. Ülkerede bi 300 dekar falan ekicez.tabi anlaşabilirsek [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Mısır
Ülkere Mısır yetiştirmek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt