PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Universal 550 S Traktör almak istiyoruz. Universal 550 S kullananlar varsa yakıt, dayanıklılık ve performansı hakkında bilgi verebilir misiniz rica et
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cancivlez" data-source="post: 1318168" data-attributes="member: 78405"><p>Universal traktörlere hep hemen arıza açacak gözüyle bakılıyor ama 2000 model 445s kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim aman aman arıza çıkarmadı şöyle söyleyeyim kullanıma bağlı rotbaslari değiştirdik 1 kere selenoid değişti ben keyfi olarak hidrolik pompasını büyüttüm arka hidrolik hassasiyet yayını kaç oldu değiştiriyoruz ama tamamiyle kullanıcı hatamız [emoji4] su zamana kadar 1 kere motor açıldı oda motor aşırı mavi duman atıyordu meğer çocuklar içine yağ olarak ne bulursa doldurmuş [emoji4] sağlamlık yönünde başka problem yaşamadık inşallah da yaşamayız universal kullanıcısı olarak yaşadığımız bunlar paylaşmak istedim </p><p>Performans olarak ise 45 bg bi traktör bizimkisi sonuçta fakat bizim burda çanakkale de 54c ye 4 8 pulluk koşuluyor bizde 4 8 pulluk kullanıyoruz hatta 1999 240s nin 3 8 ile zorlandığı toprağı 4 8 ile sürüyoruz biraz ağır devir bi traktör yakıt olarak memnunuz 550s nasıldır bilmiyorum ama anlattiklarima kıyaslama yaparsınız</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cancivlez, post: 1318168, member: 78405"] Universal traktörlere hep hemen arıza açacak gözüyle bakılıyor ama 2000 model 445s kullanıcısı olarak şunu söyleyeyim aman aman arıza çıkarmadı şöyle söyleyeyim kullanıma bağlı rotbaslari değiştirdik 1 kere selenoid değişti ben keyfi olarak hidrolik pompasını büyüttüm arka hidrolik hassasiyet yayını kaç oldu değiştiriyoruz ama tamamiyle kullanıcı hatamız [emoji4] su zamana kadar 1 kere motor açıldı oda motor aşırı mavi duman atıyordu meğer çocuklar içine yağ olarak ne bulursa doldurmuş [emoji4] sağlamlık yönünde başka problem yaşamadık inşallah da yaşamayız universal kullanıcısı olarak yaşadığımız bunlar paylaşmak istedim Performans olarak ise 45 bg bi traktör bizimkisi sonuçta fakat bizim burda çanakkale de 54c ye 4 8 pulluk koşuluyor bizde 4 8 pulluk kullanıyoruz hatta 1999 240s nin 3 8 ile zorlandığı toprağı 4 8 ile sürüyoruz biraz ağır devir bi traktör yakıt olarak memnunuz 550s nasıldır bilmiyorum ama anlattiklarima kıyaslama yaparsınız [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Universal 550 S Traktör almak istiyoruz. Universal 550 S kullananlar varsa yakıt, dayanıklılık ve performansı hakkında bilgi verebilir misiniz rica et
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt