PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
unıversal 683DT orjinal kabin nasıl bir traktördür?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="hakykabus" data-source="post: 1340763" data-attributes="member: 88177"><p>ağırlığı 2795 ağırlıksız kabinsiz ağırlığı piyasadaki tüm traktörler ile aynı pati çekme konusunda yanılıyorsunuz bu traktörü çok gömdünüz 68 beygirlik traktörle hep 80 85 beygirlik traktörleri karşılaştırmışsınız ama hiçbirinde altta kalmadı hepsine kafa tuttu bu traktör 7 yıldır kullanıyorum en ağır şartlarda sizin girip çıktığım yerlere girseniz uçurumdan gittik çekici çağırın dersiniz bu traktör ile yapamadığım iş olmadı kronik sıkıntı olarak hiçbir arıza görmedim gazı kökle sigra dumanı kadar duman atmıyor yakıtı uygun bunun neresini beğenmediniz</p><p>fiyatı new hollan ferguson ile aynı olsa o zaman eleştir ama yarı fiyatına aynı işi hatta fazlasını yapan bu traktörü ne bu düşmanlık</p><p>hafif hafif diyorsunuz sizin ağır dediğiniz traktörlere bakalım case 70 beygirlik 2700 kg ağırlıksız kabinsiz ferguson yeni kasaşarda yine aynı new hollad öyle kafanıza göre konuşmayın</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="hakykabus, post: 1340763, member: 88177"] ağırlığı 2795 ağırlıksız kabinsiz ağırlığı piyasadaki tüm traktörler ile aynı pati çekme konusunda yanılıyorsunuz bu traktörü çok gömdünüz 68 beygirlik traktörle hep 80 85 beygirlik traktörleri karşılaştırmışsınız ama hiçbirinde altta kalmadı hepsine kafa tuttu bu traktör 7 yıldır kullanıyorum en ağır şartlarda sizin girip çıktığım yerlere girseniz uçurumdan gittik çekici çağırın dersiniz bu traktör ile yapamadığım iş olmadı kronik sıkıntı olarak hiçbir arıza görmedim gazı kökle sigra dumanı kadar duman atmıyor yakıtı uygun bunun neresini beğenmediniz fiyatı new hollan ferguson ile aynı olsa o zaman eleştir ama yarı fiyatına aynı işi hatta fazlasını yapan bu traktörü ne bu düşmanlık hafif hafif diyorsunuz sizin ağır dediğiniz traktörlere bakalım case 70 beygirlik 2700 kg ağırlıksız kabinsiz ferguson yeni kasaşarda yine aynı new hollad öyle kafanıza göre konuşmayın [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
unıversal 683DT orjinal kabin nasıl bir traktördür?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt