PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Universal traktor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="cancivlez" data-source="post: 1313333" data-attributes="member: 78405"><p>Arkadaşlar size universal kullanıcısı olduğumu anlatmıştım şimdi ucuz traktör evet biraz narin gelebilir ama çok ufak tefek oynayarak öyle canavar çıkıyor ki şimdi bizim traktör piyasaya tamburluyla bicme işi yapıyoruz hidrolik gücü malum fakat biz üzerindeki hidrolik pompa dakikada 24 lt veriyormuş biz bunu 40 lt olaniyla değiştirip üstünden çıkanı da dakikada 16 veren direksiyon pompasi yerine taktik sonuç daha rahat direksiyon arti daha hassas kol elde ettik üstelik çift sürerken dalma yaptığında kollar pullugu atmada daha erken davrandığı için traktör boğulmadan ise devam edebilir hale geldi pompa ya 400 verdik üstünden çıkan pompayida 230 a sattık 170 arti 50iscilik gibi birseye bi miktar da olsa hidrolik konusunda iyileştirme yaptık aklımda olan tek şey lift o matik olan beyin takımı onu forumda yapan bi abimiz vardı yardım ederse onuda yapmayı düşünüyoruz ama bakalım şimdilik böyle kullanıyoruz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cancivlez, post: 1313333, member: 78405"] Arkadaşlar size universal kullanıcısı olduğumu anlatmıştım şimdi ucuz traktör evet biraz narin gelebilir ama çok ufak tefek oynayarak öyle canavar çıkıyor ki şimdi bizim traktör piyasaya tamburluyla bicme işi yapıyoruz hidrolik gücü malum fakat biz üzerindeki hidrolik pompa dakikada 24 lt veriyormuş biz bunu 40 lt olaniyla değiştirip üstünden çıkanı da dakikada 16 veren direksiyon pompasi yerine taktik sonuç daha rahat direksiyon arti daha hassas kol elde ettik üstelik çift sürerken dalma yaptığında kollar pullugu atmada daha erken davrandığı için traktör boğulmadan ise devam edebilir hale geldi pompa ya 400 verdik üstünden çıkan pompayida 230 a sattık 170 arti 50iscilik gibi birseye bi miktar da olsa hidrolik konusunda iyileştirme yaptık aklımda olan tek şey lift o matik olan beyin takımı onu forumda yapan bi abimiz vardı yardım ederse onuda yapmayı düşünüyoruz ama bakalım şimdilik böyle kullanıyoruz [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Universal traktor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt