PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
UNIVERSAL TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="akyel54" data-source="post: 668402" data-attributes="member: 41320"><p><strong>Ynt: UNIVERSAL TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ</strong></p><p></p><p>bizde vardı 445 utb 77 model süper bi traktördü eskiydi hidrolik kolları filan zorla kalkıyordu cok acaib de duman atıyordu ama pulluğu bir indir daha arkana bakma ya pulluk kopacak ya toprak ya hidrolik kolları patinaj çekme diye bir sey yok motoruda susturmak mumkun değil sonra eski diye sattık 54 c junyir 2000 model aldık sonraki yıl utb yle sürüdüğüm yeri 54 c ile cok zor sürdüm ve utb den 2 kat fazla mazot yaktım yenileri icin yakıtı cok diyorlar ama o eskileri gercekten harika bi tanıdığımdada vardı o 445 den bu yıl sattı 0 tt55 4x4 aldı o traktör bi baskaydı keske satmasaydım gene kenarda dursaydı diyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="akyel54, post: 668402, member: 41320"] [b]Ynt: UNIVERSAL TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ[/b] bizde vardı 445 utb 77 model süper bi traktördü eskiydi hidrolik kolları filan zorla kalkıyordu cok acaib de duman atıyordu ama pulluğu bir indir daha arkana bakma ya pulluk kopacak ya toprak ya hidrolik kolları patinaj çekme diye bir sey yok motoruda susturmak mumkun değil sonra eski diye sattık 54 c junyir 2000 model aldık sonraki yıl utb yle sürüdüğüm yeri 54 c ile cok zor sürdüm ve utb den 2 kat fazla mazot yaktım yenileri icin yakıtı cok diyorlar ama o eskileri gercekten harika bi tanıdığımdada vardı o 445 den bu yıl sattı 0 tt55 4x4 aldı o traktör bi baskaydı keske satmasaydım gene kenarda dursaydı diyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Hattat
Teknik Bilgiler-Yorumlar
UNIVERSAL TRAKTÖRLERİ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt