PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
üniversite bitirip çiftçi olmak (uludağ sözlük)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="malkaralı_yusuf" data-source="post: 440836" data-attributes="member: 26540"><p><strong>Ynt: üniversite bitirip çiftçi olmak (uludağ sözlük)</strong></p><p></p><p>41 yaşındayım 28 yaşıma kadar köyde kaldım. Babam rahmetli Almanya ' da olduğu için benden 10 yaş büyük abimle köyde çiftçilik ve hayvancılık yaptım. Babam 20 hayvanlık ahır yaptırdı meraklıydık doldurduk ahırı hemen 2 yıl geçmedi 15 büyükbaş hayvanlık bir ahır daha yaptırdı Onu da dişilerle ve İstanbul Samandıradan aldığım süt buzağılarıla doldurduk İşte o süt buzağılarını tek tek toplayıp 76 model Reno station ' la 3-4 saat yolculuk yaparken sevdim hayvancılığı, büyümelerini gözlemlerken hayran oldum Allahın bizim için yarattığı bu nimetlere. Bu arada üniversite okudum İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünü bitirdim. Yazları hep köydeydim. Tatil yok hep çalışmak vardı. Birşeyler üretmek dünyanın en zevkli işidir ve severek çalışmak o işte. Askerlik dönüşü ahırı boş görünce ağladım. 1997 ' de. Sebep 1995 ' teki deli dana hastalığı nedeniyle zarar etmiştik. Kader kısmetten öte hiçbirşey olmuyor. İstanbula geliş o geliş kaldık buralarda. Emeklilikte inşaallah..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malkaralı_yusuf, post: 440836, member: 26540"] [b]Ynt: üniversite bitirip çiftçi olmak (uludağ sözlük)[/b] 41 yaşındayım 28 yaşıma kadar köyde kaldım. Babam rahmetli Almanya ' da olduğu için benden 10 yaş büyük abimle köyde çiftçilik ve hayvancılık yaptım. Babam 20 hayvanlık ahır yaptırdı meraklıydık doldurduk ahırı hemen 2 yıl geçmedi 15 büyükbaş hayvanlık bir ahır daha yaptırdı Onu da dişilerle ve İstanbul Samandıradan aldığım süt buzağılarıla doldurduk İşte o süt buzağılarını tek tek toplayıp 76 model Reno station ' la 3-4 saat yolculuk yaparken sevdim hayvancılığı, büyümelerini gözlemlerken hayran oldum Allahın bizim için yarattığı bu nimetlere. Bu arada üniversite okudum İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümünü bitirdim. Yazları hep köydeydim. Tatil yok hep çalışmak vardı. Birşeyler üretmek dünyanın en zevkli işidir ve severek çalışmak o işte. Askerlik dönüşü ahırı boş görünce ağladım. 1997 ' de. Sebep 1995 ' teki deli dana hastalığı nedeniyle zarar etmiştik. Kader kısmetten öte hiçbirşey olmuyor. İstanbula geliş o geliş kaldık buralarda. Emeklilikte inşaallah.. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Muhabbet - Geyik
üniversite bitirip çiftçi olmak (uludağ sözlük)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt