PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Üniversite hocalığı yerine çiftçiliği tercih etti, köyde bilimsel tarım yapıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="DeHLiZ" data-source="post: 870924" data-attributes="member: 47215"><p><strong>Ynt: Üniversite hocalığı yerine çiftçiliği tercih etti, köyde bilimsel tarım yapıyor</strong></p><p></p><p></p><p>Abi yaşam hiç bir yerde kolay değil. Paylaştığım videodaki gibi bir kadın bulayım evlenirim hemen. Ama emin ol koyde 3 le yaşıyorsan burada 10 la bile bazen olmuyor. 2000 TL kira mı olur? Domatesin kilosu bazen 2 lira geçen aldım 4 lira. Ama en kötüsü ne biliyor musun Fehim abi, sırf benim apartmanda 52 daire var, 10 kişiyi anca tanıyorsun. Kimse kimseye selam bile vermiyor işi yoksa onunla. </p><p></p><p>Bak ben diş Hekimi yim çoğu kişi beni para içinde yüzer zanneder emin ol. Her yerde büyük Klinikler var bize gelen çok kalmadı, 2.5 yıldır açtım muayenehaneyi yine şükür bir şekilde kazanıyorum ama, haziranda ve ramazanda neredeyse 0 çektim. </p><p></p><p>Bunu niye anlattım, kızlar dizilerden, magazinden gördükleri gibi sanıyor İstanbul ' u, taşı toprağı altın değil Afedersin bok. Giren boka batıyor anlayacağın. 8 ay önce nişanlanacaktım, nişandan 1 hafta önce ayrıldım, evlilere bakıyorum boşanan eden çok. Boş versin arkadaşlar evlenilmeyecek, onu mutsuz edecek bir kızla evleneceğine bekar kalsınlar daha iyi. Zaten öyle kadına gel sarayda yaşayalım desen bir kulp bulur yine. Oysa sadece bir aile arayan kadınla mağarada yasa yine mutlu olursun. Bu tecrübeyi edindim abi, bundan sonra sadece kendi mutluluğum önemli, herkesi mutlu etmeye çalışmaktan yoruldum artık, çünkü ne kadar çabalarSam çabalayayım kimse mutlu olmuyor, hep daha fazlasını istiyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="DeHLiZ, post: 870924, member: 47215"] [b]Ynt: Üniversite hocalığı yerine çiftçiliği tercih etti, köyde bilimsel tarım yapıyor[/b] Abi yaşam hiç bir yerde kolay değil. Paylaştığım videodaki gibi bir kadın bulayım evlenirim hemen. Ama emin ol koyde 3 le yaşıyorsan burada 10 la bile bazen olmuyor. 2000 TL kira mı olur? Domatesin kilosu bazen 2 lira geçen aldım 4 lira. Ama en kötüsü ne biliyor musun Fehim abi, sırf benim apartmanda 52 daire var, 10 kişiyi anca tanıyorsun. Kimse kimseye selam bile vermiyor işi yoksa onunla. Bak ben diş Hekimi yim çoğu kişi beni para içinde yüzer zanneder emin ol. Her yerde büyük Klinikler var bize gelen çok kalmadı, 2.5 yıldır açtım muayenehaneyi yine şükür bir şekilde kazanıyorum ama, haziranda ve ramazanda neredeyse 0 çektim. Bunu niye anlattım, kızlar dizilerden, magazinden gördükleri gibi sanıyor İstanbul ' u, taşı toprağı altın değil Afedersin bok. Giren boka batıyor anlayacağın. 8 ay önce nişanlanacaktım, nişandan 1 hafta önce ayrıldım, evlilere bakıyorum boşanan eden çok. Boş versin arkadaşlar evlenilmeyecek, onu mutsuz edecek bir kızla evleneceğine bekar kalsınlar daha iyi. Zaten öyle kadına gel sarayda yaşayalım desen bir kulp bulur yine. Oysa sadece bir aile arayan kadınla mağarada yasa yine mutlu olursun. Bu tecrübeyi edindim abi, bundan sonra sadece kendi mutluluğum önemli, herkesi mutlu etmeye çalışmaktan yoruldum artık, çünkü ne kadar çabalarSam çabalayayım kimse mutlu olmuyor, hep daha fazlasını istiyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Üniversite hocalığı yerine çiftçiliği tercih etti, köyde bilimsel tarım yapıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt