PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Üniversite hocalığı yerine çiftçiliği tercih etti, köyde bilimsel tarım yapıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 870949" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: Üniversite hocalığı yerine çiftçiliği tercih etti, köyde bilimsel tarım yapıyor</strong></p><p></p><p>Ailem çiftçilik yapıyor , ben şehirde yaşıyorum.</p><p>Şükürler olsun hayatımı kazandığım bir mesleğim var. Sık sık köye gidiyorum oradaki bir hayatın parçası olmak ve elimden geldiğince yardım etmek için.</p><p>Haliyle hem şehirde hemde köyde çevremiz var , her iki hayatında zorluklarını sizinde birçoğunuz gibi görüyor ve yaşıyorum.</p><p>Sorarsan şehirdede , köydede çok mutsuz olanlar var. Herkez kendi işinin zorluklarını anlatıyor , şehirdekilerin hayali köy , köydekilerin birçoğunun hayali şehir , aman çocuklarımız okusun , bizim gibi köyde zorluk çekmesin derdinde. </p><p>Kendi adıma hayatımda bir taraf köy olmasa daha zor yaşardım , arada kaçıp gitmek şehirden bana nefes aldırıyor , kafamı boşaltıyorum.</p><p>Köyden yorgun argın şehire gelince ise , şehirdeki işimin ve düzenimin kıymetini anlıyorum. Hayatımda böyle bir denge kurmaya çalışıyorum.</p><p>Sizede bu düzeni tavsiye ederim , bir karış dahi bir toprak ile uğraşmak stresi alıyor.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 870949, member: 1424"] [b]Ynt: Üniversite hocalığı yerine çiftçiliği tercih etti, köyde bilimsel tarım yapıyor[/b] Ailem çiftçilik yapıyor , ben şehirde yaşıyorum. Şükürler olsun hayatımı kazandığım bir mesleğim var. Sık sık köye gidiyorum oradaki bir hayatın parçası olmak ve elimden geldiğince yardım etmek için. Haliyle hem şehirde hemde köyde çevremiz var , her iki hayatında zorluklarını sizinde birçoğunuz gibi görüyor ve yaşıyorum. Sorarsan şehirdede , köydede çok mutsuz olanlar var. Herkez kendi işinin zorluklarını anlatıyor , şehirdekilerin hayali köy , köydekilerin birçoğunun hayali şehir , aman çocuklarımız okusun , bizim gibi köyde zorluk çekmesin derdinde. Kendi adıma hayatımda bir taraf köy olmasa daha zor yaşardım , arada kaçıp gitmek şehirden bana nefes aldırıyor , kafamı boşaltıyorum. Köyden yorgun argın şehire gelince ise , şehirdeki işimin ve düzenimin kıymetini anlıyorum. Hayatımda böyle bir denge kurmaya çalışıyorum. Sizede bu düzeni tavsiye ederim , bir karış dahi bir toprak ile uğraşmak stresi alıyor. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Tarım ve Hayvancılık Haberleri
Üniversite hocalığı yerine çiftçiliği tercih etti, köyde bilimsel tarım yapıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt