PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mustafagursacli" data-source="post: 568183" data-attributes="member: 24598"><p><strong>Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...</strong></p><p></p><p>biz her sene bir ekipman alabileceğiz ve en mantıklı ve hesaplı olanı almalıyız 1000 tl az verip düzensiz bir ekipman almak bizi daha fazla zarara sokar geçenlerde 45 tl ye gözlük aldım ultra viole değilmiş 120 tl ye bi daha gözlük aldım gözlük bana 165 tl ye geldi burdaki espiride o iyi araştırıp bir kere alma derdindeyiz yakıt konusuna gelince yoldaki yakıtından menunuz tarlada arkasına uygun ekipman takıp 4 x4 lük denemedik yazın nasipse yolda kaç ltre yakıyor tarlada kaç litre yakıyor bu verileri paylaşırım sende kendine göre bir kıyaslama yaparsın az yada çok diye pulluk konusunda profil pullukları mekanik ayarlı olduğu için daha işlevsel olacağı kanaatindeyim birde dikkatini çekerse pulluk çamur tutuyor</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mustafagursacli, post: 568183, member: 24598"] [b]Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...[/b] biz her sene bir ekipman alabileceğiz ve en mantıklı ve hesaplı olanı almalıyız 1000 tl az verip düzensiz bir ekipman almak bizi daha fazla zarara sokar geçenlerde 45 tl ye gözlük aldım ultra viole değilmiş 120 tl ye bi daha gözlük aldım gözlük bana 165 tl ye geldi burdaki espiride o iyi araştırıp bir kere alma derdindeyiz yakıt konusuna gelince yoldaki yakıtından menunuz tarlada arkasına uygun ekipman takıp 4 x4 lük denemedik yazın nasipse yolda kaç ltre yakıyor tarlada kaç litre yakıyor bu verileri paylaşırım sende kendine göre bir kıyaslama yaparsın az yada çok diye pulluk konusunda profil pullukları mekanik ayarlı olduğu için daha işlevsel olacağı kanaatindeyim birde dikkatini çekerse pulluk çamur tutuyor [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Toprak İşleme Ekipmanları
ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt