PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Ünlüler Google'da Ne Arar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bysazci" data-source="post: 44453" data-attributes="member: 502"><p>Ünlüler Google ' da Ne Arar</p><p>Kadir İnanır. </p><p>-Sestamikastosyon </p><p></p><p>Google- </p><p>Aradığınız - Sestamikastosyon - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. </p><p></p><p>Öneriler: </p><p>Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. </p><p>Başka anahtar sözcükler deneyin. </p><p>Daha genel anahtar kelimeler deneyin </p><p></p><p>Kadir İnanır </p><p>-Bull hemen uleyyyynnnnnnn!!! </p><p></p><p>Google </p><p>Emrin olur abi. </p><p></p><p>-------------------------------------------------------</p><p></p><p>Emrah </p><p>-Annem </p><p>Aradığınız - Annem- terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. </p><p></p><p>Öneriler: </p><p>Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. </p><p>Başka anahtar sözcükler deneyin. </p><p>Daha genel anahtar kelimeler deneyin </p><p></p><p>Emrah </p><p>-Benim hiç annem olmadı biliyooormusun Google abiyyy. Hiç acımadılar bana arasamda bulamadım abiiyy. Her kapı yüzüme kapatıldı. </p><p></p><p>Google </p><p>-Tamam lan zırlama hemen Ananıda buluruz. Offf offf iş mi şimdi...!?!?! </p><p></p><p>-------------------------------------------------------</p><p></p><p>Yeliz yeşilmen </p><p>-empiüç ara </p><p></p><p>Google </p><p>-Hınk!?!?!?! </p><p></p><p>-------------------------------------------------------</p><p></p><p>İbrahim Tatlıses </p><p>-Asenayı getir baana hemen. Şoopppi şooppi </p><p></p><p>Google </p><p>-Abi boş ver be hatun yolunu çizmiş bak elimde daha iyi dansözler var! </p><p></p><p>İbrahim Tatlı ses. </p><p>-Aramam sormam bir daha yalvarsan bile allaha.... </p><p></p><p>-------------------------------------------------------</p><p></p><p>Nuri Alço. </p><p>-Bak yavrum hep biz arıyoruz birazda sen ara istersen aradığın şey bende var. İç bakalım şu kolayı. </p><p></p><p>Google </p><p>-Nuri abiyy Sen coşmuşsun be.!?!?!?! </p><p></p><p>-------------------------------------------------------</p><p></p><p>Pamuk prensesteki cadı </p><p>-Google google söyle bane var mı benden güzel başke. </p><p></p><p>Google </p><p>Psikolojik yardım merkezleri. </p><p>Psikolog adresleri.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bysazci, post: 44453, member: 502"] Ünlüler Google ' da Ne Arar Kadir İnanır. -Sestamikastosyon Google- Aradığınız - Sestamikastosyon - terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin Kadir İnanır -Bull hemen uleyyyynnnnnnn!!! Google Emrin olur abi. ------------------------------------------------------- Emrah -Annem Aradığınız - Annem- terimlerini içeren herhangi bir belge bulunamadı. Öneriler: Tüm sözcükleri doğru yazdığınızdan emin olun. Başka anahtar sözcükler deneyin. Daha genel anahtar kelimeler deneyin Emrah -Benim hiç annem olmadı biliyooormusun Google abiyyy. Hiç acımadılar bana arasamda bulamadım abiiyy. Her kapı yüzüme kapatıldı. Google -Tamam lan zırlama hemen Ananıda buluruz. Offf offf iş mi şimdi...!?!?! ------------------------------------------------------- Yeliz yeşilmen -empiüç ara Google -Hınk!?!?!?! ------------------------------------------------------- İbrahim Tatlıses -Asenayı getir baana hemen. Şoopppi şooppi Google -Abi boş ver be hatun yolunu çizmiş bak elimde daha iyi dansözler var! İbrahim Tatlı ses. -Aramam sormam bir daha yalvarsan bile allaha.... ------------------------------------------------------- Nuri Alço. -Bak yavrum hep biz arıyoruz birazda sen ara istersen aradığın şey bende var. İç bakalım şu kolayı. Google -Nuri abiyy Sen coşmuşsun be.!?!?!?! ------------------------------------------------------- Pamuk prensesteki cadı -Google google söyle bane var mı benden güzel başke. Google Psikolojik yardım merkezleri. Psikolog adresleri. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Dışı Konular
Genel
Komedi - Mizah
Ünlüler Google'da Ne Arar
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt