PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
USTA TRAKTÖRCÜLER SİZE BİR SORU
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="LORUOĞLU" data-source="post: 477902" data-attributes="member: 16973"><p><strong>Ynt: USTA TRAKTÖRCÜLER SİZE BİR SORU</strong></p><p></p><p>arkadaslarufak leylanddan bızım burda bırınde vardı ama fazla agır yuk cektıgını gormedım genelde ıkı tekerleklı remorkla 1---2 ton yuk tasırdı adam sonra sattı ve 54 c aldı ama 1998 yılında niğde bor seker fabrıkasında henuz pancara kota uygulanmadıgı zamanlarda bedellı kuspe sırasına gırmıstım o zamanlar traktorlere tonaj serbestti sımdıkı gıbı azami limit 12 ton degıldı 240 s mf traktorun dıkkat edın bır yanlışlık yok 56 ton net kuspeyi özel yapım 4 tekerlekli iki adet remorkla patinaj pedalına basarak burnu yerden bir metre yukarda dönüşleri sag sol fren pedalıyla yaparak 1ci vıteste elgazı sonuna kadar cekik kazıya kazıya yaklaşık 800 m fabrıkanın içinden dışarıya cıkardıgını en az yüz kişi gormüştür ulan para hırsı adama neler yaptırıyor dıye cok kişide söylenmiştir......</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="LORUOĞLU, post: 477902, member: 16973"] [b]Ynt: USTA TRAKTÖRCÜLER SİZE BİR SORU[/b] arkadaslarufak leylanddan bızım burda bırınde vardı ama fazla agır yuk cektıgını gormedım genelde ıkı tekerleklı remorkla 1---2 ton yuk tasırdı adam sonra sattı ve 54 c aldı ama 1998 yılında niğde bor seker fabrıkasında henuz pancara kota uygulanmadıgı zamanlarda bedellı kuspe sırasına gırmıstım o zamanlar traktorlere tonaj serbestti sımdıkı gıbı azami limit 12 ton degıldı 240 s mf traktorun dıkkat edın bır yanlışlık yok 56 ton net kuspeyi özel yapım 4 tekerlekli iki adet remorkla patinaj pedalına basarak burnu yerden bir metre yukarda dönüşleri sag sol fren pedalıyla yaparak 1ci vıteste elgazı sonuna kadar cekik kazıya kazıya yaklaşık 800 m fabrıkanın içinden dışarıya cıkardıgını en az yüz kişi gormüştür ulan para hırsı adama neler yaptırıyor dıye cok kişide söylenmiştir...... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
USTA TRAKTÖRCÜLER SİZE BİR SORU
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt