PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ustalar Yardım Lütfen (Traktör Alacağımda)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="nkoca" data-source="post: 196865" data-attributes="member: 3089"><p><strong>Ynt: Ustalar Yardım Lütfen (Traktör Alacağımda)</strong></p><p></p><p>siz dönüme ne kadar buğday alıyorsunuz ve ektiğiniz buğday kaçtan satılıyor</p><p></p><p>sadece 100 dönüm yer eksen 6000-7000 tl para kazansan (net kar olarak) böl bakalım 12 aya 500-590 lira olur aylık yemeği servisi ve hiç olmasa sigartalı asgari ücretli bir iş bundan daha iyi </p><p></p><p>çünkü sen sağlık ve emeklilik güvencesi istiyorsan çifçi bağkuruna da para yatıracaksın buda yıllık olarak eline ge paranın yarısını geçer</p><p></p><p>ya ben çok tembelim yada daha iyisini yapıyorum.</p><p>1000 tl net maaşlı işte çalışıyorum. uygun olan hafta sonları köye gidip çifçilik yapıyorum harman ve tohum zamanı yıllık izin kullanıyorum ve bu şekilde yılda 350 dönüm yer işliyorum 150 dönüm kadar sulama var bunları uygun senesine göre ay çiçeği patates yada pancara veriyorum paramı alıyorum</p><p></p><p>şimdi böyle bir işi düşünün artık tarlası 500 dönümün altındaki adam çifçilikten vaz geçecek bu benim değil devletin düşüncesi çifçi sayısı çok fazla kar az</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nkoca, post: 196865, member: 3089"] [b]Ynt: Ustalar Yardım Lütfen (Traktör Alacağımda)[/b] siz dönüme ne kadar buğday alıyorsunuz ve ektiğiniz buğday kaçtan satılıyor sadece 100 dönüm yer eksen 6000-7000 tl para kazansan (net kar olarak) böl bakalım 12 aya 500-590 lira olur aylık yemeği servisi ve hiç olmasa sigartalı asgari ücretli bir iş bundan daha iyi çünkü sen sağlık ve emeklilik güvencesi istiyorsan çifçi bağkuruna da para yatıracaksın buda yıllık olarak eline ge paranın yarısını geçer ya ben çok tembelim yada daha iyisini yapıyorum. 1000 tl net maaşlı işte çalışıyorum. uygun olan hafta sonları köye gidip çifçilik yapıyorum harman ve tohum zamanı yıllık izin kullanıyorum ve bu şekilde yılda 350 dönüm yer işliyorum 150 dönüm kadar sulama var bunları uygun senesine göre ay çiçeği patates yada pancara veriyorum paramı alıyorum şimdi böyle bir işi düşünün artık tarlası 500 dönümün altındaki adam çifçilikten vaz geçecek bu benim değil devletin düşüncesi çifçi sayısı çok fazla kar az [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
Ustalar Yardım Lütfen (Traktör Alacağımda)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt