PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
uygun biçerdöver
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ufukk" data-source="post: 712070" data-attributes="member: 1424"><p><strong>Ynt: uygun biçerdöver</strong></p><p></p><p>Günde 200 ve üzeri dekar yer biçmek için arazilerin toplu olması gerekli , müşterilerin sen çağırdığında gelmesi gerekli o muhite , yoksa ertesi tekrar yok benim o muhitte tarlam kaldı , bugün gidip biçelim talebi planı ve makinayı verimsizleştirir.</p><p>1545 , 1530 , 8060 gibi makinalar ile bu rakamı yakalamak biraz zor , sezon süresi biraz uzar , diğer insanların size iş yaptırabilmesi için işi zamanında ve temiz yapmanız gerekli. 7-8 yaşını aşmamış , yıpranmamış temiz makinalara yoğunlaşın bence , bunlarda 100 ün altında bulmak olanaksız gibime geliyor. Farklı alternatiflerde hizmet verilebilmesi için sap kıyıcılı ve kabinli bir makina olması lazım , ileriki yıllarda saman fazlalığı olursa bazı müşteriler sapı kıydırıp tarlaya gübre yapmak istiyorlar. Bunlar içinde çözüm sunmanız lazım. Sırf sap kıyıcı yok diye başka makinalara giden müşteriler oluyor etrafımızda.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ufukk, post: 712070, member: 1424"] [b]Ynt: uygun biçerdöver[/b] Günde 200 ve üzeri dekar yer biçmek için arazilerin toplu olması gerekli , müşterilerin sen çağırdığında gelmesi gerekli o muhite , yoksa ertesi tekrar yok benim o muhitte tarlam kaldı , bugün gidip biçelim talebi planı ve makinayı verimsizleştirir. 1545 , 1530 , 8060 gibi makinalar ile bu rakamı yakalamak biraz zor , sezon süresi biraz uzar , diğer insanların size iş yaptırabilmesi için işi zamanında ve temiz yapmanız gerekli. 7-8 yaşını aşmamış , yıpranmamış temiz makinalara yoğunlaşın bence , bunlarda 100 ün altında bulmak olanaksız gibime geliyor. Farklı alternatiflerde hizmet verilebilmesi için sap kıyıcılı ve kabinli bir makina olması lazım , ileriki yıllarda saman fazlalığı olursa bazı müşteriler sapı kıydırıp tarlaya gübre yapmak istiyorlar. Bunlar içinde çözüm sunmanız lazım. Sırf sap kıyıcı yok diye başka makinalara giden müşteriler oluyor etrafımızda. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Alım-Satım ve Yedek Parça
Alım - Satım
Tarım Ekipmanları
uygun biçerdöver
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt