PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="madwolf" data-source="post: 777424" data-attributes="member: 48527"><p><strong>Ynt: Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>walla kafam en çok buna yatmaya başladı aslında..</p><p>185liği de kıyamıyorum bi türlü 135 liğe de güzel para veren var..77 model ingiliz babam da sırf çok temiz diye ozaman iyi para verdi ona..şuan 13000 gider kesin..</p><p>haşbaysız balya yapıyorum daha çok..185 likle haşbaysızda sırf devri bulmak için gazı asılıyorum duran motora gereksiz yere bağırtıyormuşum hissi oluyor...</p><p>5050e olursa kuyruk mili 2 devirli olduğu için daha az yakıtla yapılır gibime geliyor..slaj ve haşbaylıda da 185 liğe devam..</p><p>tek sıkıntı ara işlerde 5050 135likten çok yakar heralde..mesela günde en az 2 kere ahırdan sütleri alıp tanka götrüyoruz..hayvanları yemlerken..yazın desen sebzelik bahçe ufak tefek işler hiç durmuyor..tarla sulamaya bile motorsikletten çok 35likle gidiyoruz..bu tip işlerde yakıt çokmu fazla olur 5050 nin? şuan en çok kafama takılan bu..</p><p>bu konuda kullanıcı olarak izlenimleriniz nelerdir</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="madwolf, post: 777424, member: 48527"] [b]Ynt: Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)[/b] walla kafam en çok buna yatmaya başladı aslında.. 185liği de kıyamıyorum bi türlü 135 liğe de güzel para veren var..77 model ingiliz babam da sırf çok temiz diye ozaman iyi para verdi ona..şuan 13000 gider kesin.. haşbaysız balya yapıyorum daha çok..185 likle haşbaysızda sırf devri bulmak için gazı asılıyorum duran motora gereksiz yere bağırtıyormuşum hissi oluyor... 5050e olursa kuyruk mili 2 devirli olduğu için daha az yakıtla yapılır gibime geliyor..slaj ve haşbaylıda da 185 liğe devam.. tek sıkıntı ara işlerde 5050 135likten çok yakar heralde..mesela günde en az 2 kere ahırdan sütleri alıp tanka götrüyoruz..hayvanları yemlerken..yazın desen sebzelik bahçe ufak tefek işler hiç durmuyor..tarla sulamaya bile motorsikletten çok 35likle gidiyoruz..bu tip işlerde yakıt çokmu fazla olur 5050 nin? şuan en çok kafama takılan bu.. bu konuda kullanıcı olarak izlenimleriniz nelerdir [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt