PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="baba540" data-source="post: 777750" data-attributes="member: 21790"><p><strong>Ynt: Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)</strong></p><p></p><p>bugün 5050 e ile bir yerden 10 teker kargo kamyon çektim hala daha şoktayım.o kamyonu ordan nasıl çıkardı nasıl çekti.inanın kilite bastım o koskoca kamyonu santim santim çekti çıkardı.yer hem rampa hem çamur.kilit mükemmel işe yarıyor.ağır olduğundanmı nedir resmen sürüdü kamyonu.kardeşim ben 5050 e den hiç bir menfaatim olmamasına karşın sana kefil olurum.ama tabi yine sen bilirsin.gönlünden kalbinden ne geçiyorsa onu al.ama almadan mutlaka koltuğuna bir otur ve arkana yaslan. o zaman neden 5050 dediğimi daha iyi anlarsın.çok oturaklı ve şöfor in bin yerleri olsun viteslerin yeri olsun frenin yeri olsun çok muazzam.ufak ayrıntılar çok iyi deyil 5050 de.mesela dörtlü düğmesi , fren müşürleri ,korna düğmesi falan çok iyi deyil.bu tür ufak ayrıntılara dikkat edilmemiş ama gel gelelim motor-şanzuman-çekiş-fren-defransiyel-pompa-kullanım rahatlığı- 10 numara.vidyo çekecektim te vallaha can derdine düştük çekecek durum olmadı.öyle bir yerki kamyonu çektin çektin , çekemessen çamurdan ve rampadan kamyonun geriye gidip uçuruma gitmesi an meselesi ve işin kötüsü bizim traktör de kamyona bağlı.yani kamyon bi gittimi traktörüde götürecek.hayır işleyelim derken az kalsın başımıza iş alacaktık.uzun lafın kısası 5050 yi al ve keyfine bak...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baba540, post: 777750, member: 21790"] [b]Ynt: Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)[/b] bugün 5050 e ile bir yerden 10 teker kargo kamyon çektim hala daha şoktayım.o kamyonu ordan nasıl çıkardı nasıl çekti.inanın kilite bastım o koskoca kamyonu santim santim çekti çıkardı.yer hem rampa hem çamur.kilit mükemmel işe yarıyor.ağır olduğundanmı nedir resmen sürüdü kamyonu.kardeşim ben 5050 e den hiç bir menfaatim olmamasına karşın sana kefil olurum.ama tabi yine sen bilirsin.gönlünden kalbinden ne geçiyorsa onu al.ama almadan mutlaka koltuğuna bir otur ve arkana yaslan. o zaman neden 5050 dediğimi daha iyi anlarsın.çok oturaklı ve şöfor in bin yerleri olsun viteslerin yeri olsun frenin yeri olsun çok muazzam.ufak ayrıntılar çok iyi deyil 5050 de.mesela dörtlü düğmesi , fren müşürleri ,korna düğmesi falan çok iyi deyil.bu tür ufak ayrıntılara dikkat edilmemiş ama gel gelelim motor-şanzuman-çekiş-fren-defransiyel-pompa-kullanım rahatlığı- 10 numara.vidyo çekecektim te vallaha can derdine düştük çekecek durum olmadı.öyle bir yerki kamyonu çektin çektin , çekemessen çamurdan ve rampadan kamyonun geriye gidip uçuruma gitmesi an meselesi ve işin kötüsü bizim traktör de kamyona bağlı.yani kamyon bi gittimi traktörüde götürecek.hayır işleyelim derken az kalsın başımıza iş alacaktık.uzun lafın kısası 5050 yi al ve keyfine bak... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt