PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ozvatan38" data-source="post: 777790" data-attributes="member: 48479"><p><strong>Ynt: Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)</strong></p><p></p><p>arkadaşların dediği gibi 185 i hiç verme pişman olursun maddi durumun olduğunda rektefesini bakımını yaptır kullan,,satayım desen rektefelik diye bedavaya gidecek elindeki malzemeden olma ,,,</p><p></p><p>ben olsam şöyle bi yol izlerdim</p><p></p><p><span style="color: red">1- 185 lik dursun ( paran olunca rektefe ettir ) kullanmasan bile koy kapının önüne bi gün lazım olur </span></p><p><span style="color: red">2- mf 135 ve jon dereyi sat ortalama tutartı 22 23 bin tl para eder..john derenin kepçe sistemini sök öyle sat </span></p><p><span style="color: red">3- sıfır veye çok az kullanılmış JD 5050 al 35-40 bin tl ye alırsın</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p></p><p>135 lik ve jd nin üzerine 15 bin kadar verip yeni jd yi aldığında elinde çiftçeker 5050 olucak benim düşüncem eski jd den söktüğün kepçeyi bi şekilde mf 185 liğe montojlaman ki ufak onarımlarlada olur..jd 5050 ne kepçe takma yorma yeni traktörünü mf 185 lik rektefelikte olsa o işi görür..jd 5050 ylede harfiyat çekmede tarlada sılajda balya makinasında su pompasında kullanırsın noldu 5050 i arıza verdi olduya Allahın işi hemen 185 liği devreye sokarsın tamir süresince yedekte ve arka planda çalıştıracağın güçlü traktörün elinin altında olur..sılaj yaparsın jd5050 yle mf 185 le araziden korkmadan bayırdan rampadan korkmadan evine gelirsin ikiside seni üzmez yakıtta güçte kalitede ben senin yerinde olsam böyle yapardım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ozvatan38, post: 777790, member: 48479"] [b]Ynt: Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)[/b] arkadaşların dediği gibi 185 i hiç verme pişman olursun maddi durumun olduğunda rektefesini bakımını yaptır kullan,,satayım desen rektefelik diye bedavaya gidecek elindeki malzemeden olma ,,, ben olsam şöyle bi yol izlerdim [color=red]1- 185 lik dursun ( paran olunca rektefe ettir ) kullanmasan bile koy kapının önüne bi gün lazım olur 2- mf 135 ve jon dereyi sat ortalama tutartı 22 23 bin tl para eder..john derenin kepçe sistemini sök öyle sat 3- sıfır veye çok az kullanılmış JD 5050 al 35-40 bin tl ye alırsın [/color] 135 lik ve jd nin üzerine 15 bin kadar verip yeni jd yi aldığında elinde çiftçeker 5050 olucak benim düşüncem eski jd den söktüğün kepçeyi bi şekilde mf 185 liğe montojlaman ki ufak onarımlarlada olur..jd 5050 ne kepçe takma yorma yeni traktörünü mf 185 lik rektefelikte olsa o işi görür..jd 5050 ylede harfiyat çekmede tarlada sılajda balya makinasında su pompasında kullanırsın noldu 5050 i arıza verdi olduya Allahın işi hemen 185 liği devreye sokarsın tamir süresince yedekte ve arka planda çalıştıracağın güçlü traktörün elinin altında olur..sılaj yaparsın jd5050 yle mf 185 le araziden korkmadan bayırdan rampadan korkmadan evine gelirsin ikiside seni üzmez yakıtta güçte kalitede ben senin yerinde olsam böyle yapardım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
John Deere
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Uygun traktör hangisi olur--(JD5050e + MF185) (MF135 + Dutz agrolux 410)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt