PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
UYSAL PİSTONLU ORTA KOL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="alipasalierkan" data-source="post: 657365" data-attributes="member: 6"><p><strong>Ynt: UYSAL PİSTONLU ORTA KOL</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Gürkan abi yanlış tahmin etmiyorsam. Senin traktörün orta kolu bizim ARES ' inkisine benziyor. Yani alt kısmı oynarlı olması lâzım. Onların bağlantıları değişik. Fuarda Deksan ' da vardı. Kancalı ve alt kısmında kalın bir delikli demir vardı. Sen traktörünün orta kolunun altındaki oynar kısmının pimini söküp ona takıyorsun. Yada kendileride öylesini veriyorlar. Bizim ARES ' e araştırdım bir tek Deksan yapıyor o şekilde. Aynı dediğim orta kol sistemi Ford, NH ve JD ' nin büyük modellerinde de olması lâzım. Çünkü fuarda JD ve NH için vardı. Altta oynayan kısımları yoktu. 260 veya 270 TL gibi bir fiyat dediydiler yanılmıyorsam. Alacaktım, fakat bizim traktöre uyan boyu yoktu. Hemde daha önce sitemiz üyelerinden Umut arkadaşımız o firmadan almıştı. Daha garajdan çıkarken kopmuş. Ondan güvenemedim. Erkunt ' larınkisi hoşuma gidiyor. Ama onu hangi firma üretiyor bilmiyorum ve onlarında alt kısmı oynak değil ne yazıkki...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="alipasalierkan, post: 657365, member: 6"] [b]Ynt: UYSAL PİSTONLU ORTA KOL[/b] Gürkan abi yanlış tahmin etmiyorsam. Senin traktörün orta kolu bizim ARES ' inkisine benziyor. Yani alt kısmı oynarlı olması lâzım. Onların bağlantıları değişik. Fuarda Deksan ' da vardı. Kancalı ve alt kısmında kalın bir delikli demir vardı. Sen traktörünün orta kolunun altındaki oynar kısmının pimini söküp ona takıyorsun. Yada kendileride öylesini veriyorlar. Bizim ARES ' e araştırdım bir tek Deksan yapıyor o şekilde. Aynı dediğim orta kol sistemi Ford, NH ve JD ' nin büyük modellerinde de olması lâzım. Çünkü fuarda JD ve NH için vardı. Altta oynayan kısımları yoktu. 260 veya 270 TL gibi bir fiyat dediydiler yanılmıyorsam. Alacaktım, fakat bizim traktöre uyan boyu yoktu. Hemde daha önce sitemiz üyelerinden Umut arkadaşımız o firmadan almıştı. Daha garajdan çıkarken kopmuş. Ondan güvenemedim. Erkunt ' larınkisi hoşuma gidiyor. Ama onu hangi firma üretiyor bilmiyorum ve onlarında alt kısmı oynak değil ne yazıkki... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
UYSAL PİSTONLU ORTA KOL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt